Min weekend

New In // Blouse And Leather Skirt

skjortebluse/hm trend, lædernederdel/zara, alma støvler/acne

Jeg har en ny skjortebluse på. Den er også en af sommerferiens køb fra Japan. Jeg synes den super flot med de plisseret ærmer og ryggen bagtil. En let og luftig skjorte, som har været perfekt her om sommeren. Jeg havde faktisk købt den før ferien, men uden at have prøvet den købte jeg den, og konstaterede at den var for lille 🙁 også var den selvfølgelig udsolgt i mellemtiden. Men så var den der i Japan – haps!
Nederdelen i læder er også et køb fra sommerferien. Jeg har længe kigget efter en kort læder nederdel med application i siden, og H&M havde en i foråret til 700,- som jeg var ret hooked på, men prisen var ikke lige mig. Så jeg blev selvfølgelig vildt begejstret da jeg fandt denne, som ligner den fra H&M på en prik til under det halve på udsalg. Jubiii… Jeg fandt samme nederdel i råhvid i Japan, som selvfølgelig også kom med hjem. Den har ikke været i brug endnu, for den er så sart, men til prisen 200,- så gør det ikke så meget hvis der skulle komme en uheldig plet på, som nærmest er uundgåelig for en hvid nederdel.

Jeg synes den luftige skjorte passer bedst til en stram underdel for det ikke bliver for flagrende til mit ikke alt for høje korpus. Til efteråret vil det nok være til et par jeans. Men på en sommerdag kom mit outfit til at se sådan ud. Kan I have en skøn aften? Jeg skal selv til møde det meste af aftenen…

SignaturChau

8 Kommentarer

 • Sikke nogle lækre køb!! Skjorten snit minder en del om min skjorte fra H&M. Hvis jeg ejede en lædernederdel som denne, ville jeg kopiere dit look i morgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde, jeg er også glad for begge køb. Skjorten minder nemlig rigtigt meget om den du har fra H&M. Den er også så fin 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det her er simpelthen lige spot on til dig… virkeligt flot 🙂
  Godt du fik den skjorte …. og ja – to nederdele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ihh..hvor er du altså sød! 1000 tak! Nogen gange har man bare lov til at være heldig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukt outfit 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint et outfit! Heldigt at den lækre skjorte var i Japan. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Åhh… mange tak! Det var heldigt at den var at finde i Japan 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend