Nike Free for me

New In // white crispy dress

kjole/hm, bælte/paul smith, sandaler/cos, ur/lånt af JP

Kjole, bælte og bh inderst er nyt. Kjolen fandt jeg i H&M ude i Fields næsten lige efter min sommerferie. I samme butik fik jeg en virkelig ringe betjening af en ekspedient, at jeg blev helt paf. Hold op, hvor kan vi lære meget af servicen i Japan, ikke at det behøver at være så ekstrem som der, men en god mellemting ville ikke skade. Det var faktisk sådan, at jeg blev helt målløs og da jeg kom hjem, tænkte jeg mon jeg ville reagere sådan hvis jeg ikke havde været i Japan fornylig. Jeg synes det er træls og rigtigt ærgerligt, at vi herhjemme skal stå os til tåls med den service (eller mangel på samme) herhjemme. Det er utroligt at vi har vænnet os til det, og nærmest bliver positivt overrasket, når man oplever god service eller bare et smil med på vejen.

Nå, historien ender godt fordi jeg selv tog aktion. Så jeg kom hjem med denne kjole i hvid crispy bomuld og klassiske snit. Jeg har tidligere haft en hvid kjole, som desværre blev tumblet for en årrække siden og svandt ind i en størrelse jeg ikke kunne være i. Så jeg har faktisk “manglet” en hvid kjole siden da. Denne er helt enkel og med lommer, hvilket jeg godt kan lide. Den er foret forneden, men ikke øverst oppe, som I nok kan se, for indenunder har jeg en selvlysende bh på.
I taljen har jeg mit nye farverige bælte på fra Paul Smith. Det er købt i Japan. Vi var inde i en fantastisk Paul Smith flag store, som kun havde womans wear and accessories derfra. Wow, jeg kunne gå amok hvis penge ikke var et issue. Der var mange lækre sager, kjoler, trøjer og tasker. Det hele sat flot op og indretningen i Paul Smith ånd. En af de sjove ting ved at gå ind i en butik i Japan er at man tit får en helhedsoplevelse, dvs. det at gå ind i en butik ikke bare er for at købe en vare. Men man får en fantastisk service samtidig med at man få en oplevelse i form af musik, indretning og tøj, det hele i en samlet helhed og man går lidt derfra med noget fra det univers (føler man) Bæltet her er jeg sikker på vil blive et hit, har allerede brugt det sammen med en kort denim nederdel.

Det røde ur er sønnikes som jeg har lånt på dagen. Stiletter er fra COS og fra sidste år.

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike Free for me