På en perfekt sommerdag

Nike Free for me

20130807-145242.jpg
På opfordring af min svigermor har jeg fået et par nye sneakers. Denne gang er det Nike Free. De blev købt i min sommerferie i Risskov. Havde efterhånden hørt og set mange med dem og kun godt, så da svigermor også roste dem til skyerne måtte jeg altså prøve dem 🙂
Spændende at se om jeg er lige så begejstret, lige nu synes jeg de er fine og elsker de er vildt lette. De vejer jo nærmest ingenting! Der er et stort udvalg af modeller og farver i Nike Free, men valget blev denne model, fordi den har et slankt og feminin udtryk i forhold til den sorte model jeg i første omgang umiddelbart gik efter. For sort går jo som bekendt nærmest til alt, så dem ville man ikke fejl med i byen, men da jeg stod med disse i hånden var jeg ikke i tvivl.  Også kan jeg bare lide at den er hvid og crispy. Passer godt til sommeren 😉

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På en perfekt sommerdag