Print on print

Oriental Lover

blonde top/hm, bomber jakker/zara, nederdel/hm, sneakers / isabel marant

Jeg må indrømme at jeg altid har haft en forkærlighed for orientals inspireret print på tøj, og det er måske blevet mere udtalt især efter min Japan tur. For jeg var ikke i tvivl om at denne jakke måtte med hjem, da jeg fandt den on sale, for jakken har fra første færd fangede min interesse. Jeg er vild med bomber og det asiatiske inspireret print på jakken er lige mig. Elsker også at den er hvid og med rib kanter, især ved halsen. Den giver lige jakke et sporty tvist, som jeg synes er genial sammen med det fine print.

I aften er jeg inviteret til Mokäi Lounge Radio Launch Party og jeg tager denne dame under armen. Det skal nok blive hygge. Det eneste æv er at det er en torsdag aften og fredag står på job 😉

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Print on print