Black - Blonde - Beauty

Print on print

blazer, buks/zara, bælte/filippa k, sandaler/crocs

Igen var det en udfordring at få taget billeder pga. vinden. Sådan var det også sidst jeg havde denne blazer på, der blæste det også meget.
Bukserne er nye og jeg havde dem på første gang til modeugen med min røde silke kimono (se instagram chauthetiger) De er bare vildt behagelig at have på. Faktisk ligesom at have et par pyjamasbukser på. Jeg fik også toppen/blusen i samme print, så nu har jeg et helt sæt. Købte begge dele for en måned siden på udsalg. Så blev da glad da jeg læste at sæt i print bliver det helt store hit for det nye år. Anyway, så er jeg klar til det hvis det skulle ske jeg hopper med på den bølge 🙂 Dejligt at være lidt på forkant.

På fødderne har jeg mine elskede Crocs. Det er helt mærkeligt at skrive det, men ikke desto mindre er de her Crocs en klar sommer favorit 😉 Det er også tit dem jeg springer i når jeg lige skal ned til købmanden på cykel. Jeg købte dem også med lidt hæl i samme model, men de har desværre vist sig at være lidt for store, til trods for det er samme størrelse. For de sidder nemlig ikke når så godt som de flade her.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black - Blonde - Beauty