I like something with green

Wearing black dress

Kjole/designers remix, sandaler/cos

Outfittet er fra tidligere på måneden og da jeg mødte på arbejdet blev jeg spurgt flere gange om jeg skulle til fest eller danse moderne af flere kolleger. Næhh…sådan ser jeg bare ud i dag. Det var det som var rent og lige for i klædeskabet, det jeg havde lyst til.

I min verden er det noget af det mest simpleste outfit jeg kan diske op med, så sjovt at høre folk tro at jeg har gjort noget ud af mig selv og skal i byen. Jeg har ikke engang make-up på, andet end lidt rouge og læbe pomade på læberne. That´s it. Faktisk gør jeg i det hele taget ikke særlig meget ud af mig selv i hverdagen. En god ansigtscreme, lidt kindrødt og læbe pomade, så er jeg godt kørende. Det er ikke fordi jeg ikke kunne tænke mig det, men jeg har bare ikke rigtigt fået det lært og synes jeg ser alt for sminket ud, når jeg så endelig forsøger.

Kjolen er en ældre sag, som jeg bar her for snart 2 år siden. Den er nærmest blot 2 stykker firkantet stof syet sammen i siden, blot med hul til arme. Vupti et stk. kjole. Hvis man var lidt hurtig på fingrene og havde lysten så var det altså et oplagt diy projekt.

Og til sidst 🙂

Husk nu at stemme på mig til Saint Tropez Friends lige her. Min søde veninde Karen skrev dette om mig lige her :

Stem stem stem. På en voksen pige der tør i en verden hvor der normalt er plads til piger på under 25.
Chau elsker mode og tør at bære den i alle dens afskygninger, selv tøj hvor vi andre har tendens til at rynke næse. Men hun ser bare det moderne og smarte et år inden os andre og DET gør at hun er et stil-ikon som vi bør følge noget mere. Hun er grunden til at JEG nogen gange tør, når tøjet endelig kommer til butikkerne også i en alder af 35 år hvor det meste tøj alligevel er tiltænkt til piger på 20!

Er hun ikke fantastisk? Tak søde <3 – vil blive så glad hvis I gad lægge en stemme på mig her.

SignaturChau

12 Kommentarer

 • Jeg er vild med outfittet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin den kjole! Og sandalerne ikke mindst…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde, elsker at finde gamle sager og det er love igen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig flot kjole, det ser ganske festligt ud, men det må det da også gerne engang imellem selvom man bare skal på arbejde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde, helt enig, det er bare om at gøre hverdagen til en fest 😀 også selvom man bare skal på arbejde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt forstå, hvad dine kolleger mener… for du ser da hammer lækker ud 😉
  – og hvor er det skønt, at man nogle gange gør det, i det mest simple og skønne outfit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde Lise. Jeg har slet ikke tænkt at det skulle være fint, men kan godt se at jeg måske skulle gemme den til julefrokosten 😉
   Det er nemlig tit det enkle og simpel outfit som vinder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert look! Elsker det enkle og elegante.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak smukke! Det enkle er tit også det elegante.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johannes Rosendal

  Verden burde have situationsfornemmelse nok til, at danne passende skyer bestående af millioner af sommerfugle, som baggrund, når en pige ser så godt ud i et outfit. Jeg er skuffet over dig, verden 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I like something with green