Mønster mix igen

Wearing White Dress With White Sneakers

kjole/hm, bælte/filippa k men, sneakers/nike free

Jeg er blevet ret glad for min hvide kjole. Den er så enkel i snit og kan let ændres i udtryk. For mig er hvid lige med sol og sommer. Og det kan man i hvert fald sige vi har haft herhjemme. Her har jeg valgt at sætte et fletbælte i livet og sat et par NIKE Free sneakers til. Så får kjolen med det samme et sporty look. Jeg kan godt lide at mine ting kan ændre udtryk og kan bæres med andet på kryds og tværs. Jeg har den på her med stiletter og håret sat op.

Mine NIKE Free er, som min svigermor havde forudsagt fantastiske. De er super bløde og lette, også er jeg bare rigtig tilfreds med at jeg valgt den i denne farve og version. Det giver dem lige det ekstra touch af noget let og ubesværet 🙂 samtidigt med at de er feminine.

Husk I kan stadig nå at stemme på mig her , vedr. Saint Tropez Friends afstemningen, selvom slaget er tabt 😉

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mønster mix igen