Vores område

Alternativ til Acne Raya

Går du også og drømmer om Acne Raya cardigan? Den, som blev revet væk sidste år. Nåede du ikke at få den, så kan jeg fortælle at Acne har lavet den igen denne sæson pga. den store efterspørgsel. Nu er Raya blevet revideret lidt i forhold til den gamle model med skrå skjulte lommer end den tidligere med påsatte lommer. Ikke nok med det er den kommet i en kortere version, som jeg personligt synes er en genial idé, især for en bette som mig. Jeg prøvede og gramsede den lange Raya for et par uger siden til et event. Hold op den er lækker, dejlig blød og den fældede ikke som jeg havde frygtet, men den lange model var lige lang nok til mig. Jeg druknede lidt i den, måske også fordi den jeg prøvede var en str. M. Jeg burde nok have en XS eller S. Prisen er stadig i den høje ende på de kr. 2.000,- Den kan fås her skynd dig for mange størrelser er allerede udsolgt hos Acne hjemmside.

Ellers synes jeg nedenstående er et fint alternativ.

Den kan købes online hos hm.com til den nette sum af kr. 499,- Den er klar en fin alternativ til den dyrere Raya.  Lommerne er lavet på samme måde som den gamle Raya. Jeg har nær studeret begge cardigans hvad de består af og resultatet er det samme. Det er præcis det samme materiale forhold helt ned i % som matcher. Jeg synes helt klart at denne cardigan er en værdi alternativ til Raya. Jeg tror også denne her ryger hurtigt så klik den hjem nu hvis du skal have den 🙂 brug rabatkoden 0560 og få 25% rabat på den 😀

Jeg har købt begge, altså Raya Short og denne fra H&M. Er spændt på at se om der er nogen nævneværdig forskel. For selvom materialet er ens for begge kan der godt være forskel i kvaliteten. Det vender jeg tilbage med når jeg har gramset på dem begge.  Så med de 2 i hus kan efteråret og vinteren bare komme an 😉 men de behøver ikke skynde sig.

Hvad synes du – er du på?

Ps. Bloggen har ligget stille de sidste par dage mod sin vilje 😉 jeg har været syg med feber men er næsten helt frisk.

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Den har godt nok en skøn farve… glæder mig til at høre din dom over den 🙂
  – og god bedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det synes jeg også – den giver lidt farve på en mørk tid vi går i møde tænker jeg.
   Jeg vender tilbage med en dom når jeg har modtage den.

   Tak, jeg har fået det bedre, men av det var ikke sjov.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser godt nok lækker ud! Er også vild med farven. Men mon ikke den fælder? Det må du lige teste og skrive 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg er rigtig spændt på hvordan den er når den ankommer. For den ser nemlig ret lækker ud og farven tænker jeg er fantastisk i en mørk tid.
   Om den fælder ved jeg ikke, men der er jo noget poly i, så det er min erfaring at det ikke fælder så meget.
   Jeg tester og giver en anmeldelse af den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint alternativ! Jeg er også en af dem der er forelsket i Raya’en, men ja prisen er lidt høj – men vila har faktisk lavet en der ligner rigtig meget også – tror måske bare den fælder meget?

  – Anne Sofe.

  http://widewardrobe.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Denne minder rigtigt meget om Acnes nye Raya short som de har lavet i år. Det er min erfaring at hvis der er lidt poly i materialet så holder det på trådene. Men jeg er spændt på at se om den fælder meget.
   Det kan nok ikke helt undgås 😉 jeg må lige forbi en Vila og lure lidt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores område