Cashmere trøje på budget

Happy Dots

t-shirt/cos, hør blazer/2nd hand, bukser/miu miu, alma støvler/acne

Et september outfit hvor vi står på tærslen til efteråret. I den senere stykke tid har vi oplevet det bedste efterårs vejr, nærmest sommer agtigt til tider. Så skønt. Elsker bare vejret når solen skinner og bager ned. Derfor valgte jeg de lysere farver foran garderoben. Det blev de polka prikket bukser som blev valgt, fordi de er så tilpas skøre og samtidigt super skønne at have på. De er syet i blødt bomulds kvalitet med baggy snit.
Min hør blazer er også indbegreb af sommer. Hør og sommer hænger lidt sammen, ik? Den er fra Benetton, men fandt den i genneren for en 20´er. For at holde i den cremefarvet lyse skala kom de lyse Alma på.

I morgen er jeg inviteret til spændende Jane Kønig x VILDE KANINER event Sødeste Marie som står bag bloggen Vilde Kaniner sendte en flot invitation til mit arbejde, hvor hun inviteret mig til lancering af hendes og Janes samarbejde. Det er så sejt gået af Marie! Og jeg glæder mig så meget til at se og opleve det.

God weekend derude! 🙂

SignaturChau

10 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cashmere trøje på budget