The blue flower power suit

Mohair cardigan H&M vs. Acne

mohair cardigan fra H&M Trend og Acne

Som jeg skrev tidligere så har jeg modtaget begge cardigans henholdsvis fra H&M og Acne. Den boudeaux farver er fra h&m koster kr. 499,- og grå Raya fra Acne kr. 2000,- Jeg har haft mulighed for at gramse på dem begge. Her er min dom:

De er begge lavet i samme kvalitet med følgende: 4% elastan, 28% polyamid, 36% mohair, 32% uld. Håndvask 30˚

Jeg bestilte først Raya short, fordi jeg troede Raya long ville blive for lang til mig. Men da den kom hjem levede Raya Short ikke op til mine forventninger og det synes jeg en cardigan til den pris skal. Det var ikke pga. kvaliteten, men af den simple grund at jeg troede den var længere, så den blev returneret til fordel for Raya long. Det er jeg glad for jeg gjorde for den er ikke for lang til mig som frygtet og lever op til mine forventninger. Raya Short er også flot, men jeg i mine øjne er long udgaven bare mere sofistikeret og en udgave jeg vil blive mest gladest for i længden. På det første billede kan i se længde forskellen mellem den fra H&M og Acne. Faktisk har Acne Short samme længde som den fra H&M. Den fra H&M på lommer fortil, på samme måde som den gamle Raya fra sidste år, i år er den med skrå lommer i siden.
Begge cardigans er oversize og uden knapper. Jeg bestilte Raya Short i str. xs og synes ikke det gjorde noget hvis den var lidt mindre så derfor bestilte Raya Long i str. xxs og den boudeaux farvet fra H&M i S, men jeg kunne sagtens have taget en str. XS.

Jeg er positiv overrasket over at de begge nærmest ikke fælder, men jeg tror det er pga. polyamid der er i, det gør stoffet ligesom mere “fast” i det. Ikke at misforstå at det er hårdt, tværtimod begge cardigan er virkelig dejlige. Ekstrem bløde og elastiske. Den boudeaux farvet fra H&M er mere nistret og har noget blåt i sig. Herunder kan man se stoffet og overfladen på dem.

Jeg købte den boudeaux farvet med en rabatkode så den kom ned på en god pris, men jeg tror den ryger retur. Havde det været en sort meleret udgave var jeg mere sikker, så den er lige i overvejelsesfasen. Jeg søger nemlig en cardigan i sort meleret udgave.

Edit: jeg valgte at returnere den boudeaux farvet, mest fordi jeg ønsker mig en sort raya.

Jeg har min grå raya cardigan på her og her.

SignaturChau

27 Kommentarer

 • Den fra trend er jeg faktisk ret vild med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Den er faktisk også ret nice i betragtning af pris 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så endt med Raya short, da jeg synes at long var alt lang til mig(jeg prøvede den i small..). Måske skulle jeg prøve med en mindre størrelse!
  Den fra H&M minder i farver om min Acne wham kjole fra sidste år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Raya short er også rigtig fin, men jeg ønskede mig bare en som gik længere end short gjorde på mig. Jeg prøvede Long i str M hos en medblogger og den var alt for lang og bred til mig.
   Jeg er glad for jeg valgte long – min er str. xxs og den passer mig perfekt 🙂
   Farven fra H&M er faktisk super flot – en farve som vi så rigtigt meget til sidste år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes virkelig den fra H&M ser flot ud, den kunne jeg godt overveje! Især hvis du siger den ikke fælder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Den er faktisk ret fin til prisen og fælder ikke som nogle af deres angora trøjer gør. Det er nu ikke fordi det er fra H&M at de fælder, det gør dem fra Acne også 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Mette,
   Fik du købt den? ellers er den lige kommer ud i en grå version 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har drømt om en fin strik fra Acne i så lang tid og håber lidt på at i år bliver året hvor jeg får den købt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det kan jeg godt forstå, for den har jeg også drømt om i lang tid. Den er dyr, men jeg er rigtig glad for den og sikker på at den bliver en favorit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Den er fin den fra hogm, har du bestemt dig 🙂 tror jeg køber en 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg synes den var H&M er virkelig et godt alternativ til Raya Short og den er klar prisen værd. Jeg ender nok med at sende den retur, mest fordi jeg ønsker mig en sort eller mørk gråmeleret cardigan. Havde den haft den farve så var jeg ikke i tvivl 😉 så jeg vælger at finde det jeg gerne vil have. Boudeaux er også for mig lidt last season color 🙂 selvom den er super flot, så har jeg bare en del i den farve fra sidste år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan bedst lide den grå, men kun pga af farven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Den grå er også super flot 🙂 og for mig er den boudeaux farvet også lidt last season. Også har jeg en del i farven fra sidste år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg synes den bordeaux cardigan er super fed. Du har ret i at Bordeaux for alvor kom frem sidste efterår. Men ligefrem at kalde farven “last season”?? Det er en farve der holder hele resten af 2013 også … og forhåbentlig også endnu længere hvis vi begynder at tænke lidt mere økologisk omkring vores tøjforbrug. Hvilket iøvrigt vistnok er en ret trendy og “so this season” tankegang 😉 http://www.spaweekblog.com/2013/09/19/fall-fashion-trend-alert-burgundy/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Den boudeaux farvet synes jeg også er super flot og derfor gik jeg også i overvejelsesfasen med den. Elsker stadig farven ellers ville jeg ikke have købt den i første omgang, men efter at have kigget på økonomien og garderobe (som faktisk har mere end 4 dele i farven) så tænkte jeg altså, som du skriver “økologisk” 🙂 nej, der må være noget af det jeg har i forvejen, som kan “genbruges” istedet for at købe en ting mere i farven.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Så er den fra H&M kommet i mørk grå på webshoppen. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   1000 tak Helle. FEDT! Jeg elsker når læsere er opmærksomme 🙂 den er fluks blevet bestilt i str. XS.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Link? Jeg kan ikke finde nogen af dem derinde…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har fundet den, den lå under Overdele i stedet for det mere oplagte Cardiganer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Fedt du fandt den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I min research så jeg at The Tiger har haft begge hjemme og anmeldt og sammenlignet dem her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LM

  Hejsa
  Har du stadig den cardigan fra H&M? Og vil du sælge den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hejsa,
   Nej, jeg valgte at returnere den da jeg helst vil have den i grå.
   Ellers ville jeg gerne have solgt den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Jeg købte Raya long i xs sidste år, men returnede den, da jeg syntes, den var for lang. I år har jeg så købt en short, som jeg er rigtig glad for, men jeg vil nu også gerne have en der er lidt længere. Så jeg tænkte at xxs måske ville være bedre til mig. Så jeg tænkte på om du måske ville oplyse mig din højde og hvor trøjen går til på dig? Så jeg kan sammenligne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Min Raya er en str. XXS og jeg synes den er fin til mig i længden. Jeg er 160 cm høj/lav. Du kan se på bloggen billeder hvor jeg har den på så kan du bedømme hvor den går mig til.
   Jeg vil anbefale at du ikke hænger den op på bøjle for det kan tynge den ned i længden og derved gøre den længere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • N

   Jeg synes den ser rigtig god ud til dig. Jeg er selv 156, så det passer jo fint. Mange tak for hjælpen og for tippet. Så må jeg håbe, der dukker en op, jeg kan snuppe 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, jeg tror du skal satse på en str. XXS 🙂 held og lykke med at finde den.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The blue flower power suit