Monochrome

White Jeans // rabatkoder

skjorte/hm trend, bukser/hm, bælte/acne, sko/wonhundred

Jeg har hvide bukser (gamle)  sammen med min stribet skjorte købt i foråret på. Skjorten har der været skrevet en del om og den er faktisk til at finde igen online. Hvis I bruger koden 0747 er der 25% rabat. Det er en god basis ting, for den kan gå til det meste. Jeg bruger den tit sammen med sorte og hvide jeans. Til det hele havde jeg desuden også min sorte blazer på, men den røg af fordi vejret blev så fint om eftermiddagen.

Skoene fik I set første gang sidste uge. Dem er jeg super glad for, så de kom på igen, med bare fødder 😉 De er bare lækre at gå i og elsker at man stadig lidt endnu kan have bare fødder med opsmøget bukser til.

PS. har I set at man kan få 25% rabat hvis man tilmelder sig hos Femalefirst´s nyhedsbrev lige her. Rabatkoden får man tilsendt pr. mail og gælder til og med 10. oktober. Det gælder dog ikke tilbudsvarer. Apropos det så er der også en del lækre sager der. Indtil videre har jeg fundet 3 sager jeg godt kunne tænke mig. Bla. en sort taske,  læder nederdel, og en strik kjole. Normalt er jeg slet ikke til strik kjoler. Ikke at jeg synes de er virkelig lækre på nogen, men har forsøgt mig på 2 stk. og det var ikke nogen succes. Men denne grå ser fandens lækker ud og kunne godt få mig til at vove ud på en strik kjole igen. Wow, den ser altså lækker ud.

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Skjorten er virkelig flot 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med skjorten og har længe haft i tankerne at jeg skulle købe en stribet udgave på et tidspunkt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg synes denne stribet sag er den helt rigtige. Har kigget efter mange stribet skjorter, men den er klar den flotteste. Kan godt lide den kan knappes helt op uden at man føler man bliver kvalt.
   også er den ret let at stryge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monochrome