Tivoli Halloween 2013

Blændet

jeans/monki (købt 2011), bælte/clossed, trøje/hm, track støvler/acne

Jeg kan ikke huske hvornår jeg havde de her bukser på sidst, og det er egentlig også lidt dårligt, for de er simpelthen så dejlige at have på. Lige i starten gik jeg ret meget i dem, så meget at jeg var på jagt efter dem i en anden farve, men forgæves. Nu har jeg klippet dem korte og bevidst ladt dem være med rå kanter. Det vækker minder fra dengang jeg var ung og alle gik med optrævlede bukseben, måske er jeg blevet for gammel til det? Det må komme an på en prøve, for nu er de klippet således at de passer mig i længden. Måske var de for lange til mig, for det synes jeg ellers ikke de var, men stilen med de lidt for lange bukseben er måske ovre for mig. Elsker at finde gamle sager frem igen og genfinde kærligheden til dem, selvom de bare har ligget i skabet. Lidt små justeringer skulle der til her, men jeg er lige så vild med dem som dengang.

Her er jeg ihvertfald i dem og bliver samtidigt blændet af solen. Nu er det weekend … juhuuu….imorgen henter manden og jeg sønnike efter mere end 3 hele dage hos mine forældre. Vi er samtidigt inviteret til frokost, så det er bare dejligt. Hav en dejlig weekend derude!

SignaturChau

3 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tivoli Halloween 2013