Den er min!

Blown away

tunica / bik, sko / wonhundred

Et outfit fra sidste uge, en dag hvor det blæste ret så meget. Derfor var det også en udfordring at få taget et par gode billeder, uden at blive helt blæst væk. Så det blev ikke bedre end de her. Her er jeg i et par af yndlings sagerne eller de måske mere noget af det mest behagelig jeg har i min garderobe.
Tunica/kjolen er bare skøn at have fordi den faktisk er lige op og ned. Den er ret fleksibel og kan justeres som man vil med det lille bindebånd i taljen. Jeg faldt nok mest for printet i sin tid, men det er et kæmpe plus at den samtidig er lækker at have på. Ja, prisen husker jeg også var ret så god…yay. Ting behøver ikke at være dyre for at få en høj stjerne i min garderobe 😉
Mine sorte sko er pt. favoritter, for de er fantastiske at have på. Jeg har gået en del i dem efter de blev taget i brug. De har den perfekte højde til mig, så jeg får lidt højde, men samtidig er de ikke for høje og ikke for lave at jeg føler jeg går baglæns. Også elsker jeg at de har det enkle herrelook med lynlås detaljen fortil, den chunky hæl og samtidig er ret spinkle at se på. Jeg gik næsten København tynd i dem i forbindelse med Kulturaften og de klarede det med bravour på brostenene. Det var i hvert fald en god test at afprøve dem der 😉

SignaturChau

8 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den er min!