An oldie

Like wearing Pyjamas

suit/zara, blouse/hm, stiletter/roberto festa, watch/michael kors

Her er jeg i et sort blomster sæt/suit/pyjamas købt i sommers fra ZARA. Hvor ellers? 😉 ZARA har været gode til print i år, især dem med orientalt islæt. Jeg er ret glad for print, også når det er noget med asiatisk islæt bliver det ikke meget bedre. Sættet her er fantastisk behageligt at have på, lidt ligesom at have et pyjamas på hele dagen 🙂 Desværre tror jeg også det er ved at være sidste udkald til at lufte sættet, for det er ved at blive koldt udenfor og sættet er på ingen måde varmt at have på. Jeg kan selvfølgelig bruge bukserne med et par strømpebukser på indenunder til en vamset strik trøje. Toppen kunne jeg bruge med en langærmet t-shirt under eller bare have under en sort blazer, så man lige kan skimte den. På den måde tænker jeg at sættet kan forlænges lidt ind i den køligere sæson 😉

Billederne blev taget i går og jeg er faktisk ikke på toppen. æv, jeg kan mærke en sygdom komme snigende, æv..jeg gider det ikke!!!

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

An oldie