bad fur

Skirt Romantic

foto lånt vanillascented

Jeg har netop fået et stk. nederdel ind af døren. Ikke en hvilken som helst, men en jeg har luret på allerede fra sidste år. Der blev den nærmest udsolgt på nul komma fem i min størrelse. Så jeg er jo thrill over at den blev fundet på TS. Jeg elsker den er voluminøs og i 100% uld. Ja, så er den grå (en vinterfavorit i år) og den er med lommer 🙂 Den er som skabt til den kommende sæson med et par strømpebukser til. Ellers som her hvor Maria styler den til perfektion med en hvid crispy skjorte. Enkelt og fint.

Nogen af Jer har måske bemærket at bloggen på det sidste har ligget lidt i dvale, i forhold til hvad den normalt gør. Jeg plejer gerne at opdatere dagligt, men pt. ligger jeg vandret privat og arbejdsmæssigt. Privat er det sønnikes kommende fødselsdag og arrangering af denne, samtidig med at der er en del arrangementer i skolen, sidste uge med Halloween fest hvor jeg bl.a. lavede lasagne til børnene i klassen. Så er jeg altså bare flad om aftenen. I dag er er skolehjem samtale, hurtigt hjem og spise for efterfølgende skal han for første gang gå trick or threat med 2 andre fra klassen.

Jeg har rigtig meget at se til på jobbet og det er dejligt, men når jeg er hjemme så er mit hoved bare træt og der bliver ikke meget overskud til blogging. Samtidig med at der sker en del på jobbet, både for mine kollegaer og for mit eget vedkommende. Det hele skal lige bundfældes og det bruger jeg en del energi på. Der en en del ting jeg skal tage stilling til rent jobmæssigt, om jeg virkelig vil det.

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Hvor er den bare smuk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heldige asen! Jeg var også fristet af den men kunne desværre ikke få mig selv til at kaste pengene efter den! Den har ellers stået på min ønskeliste lige siden jeg prøvede den på i Støy Munkholm, da den netop var landet i butikken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   🙂 har du også kigget efter den i sin tid. Den blev jo revet væk ligesom de nye modeller fra i år.
   jeg er bare mest til denne her i grå og i uld. Perfekt som vinter nederdel 🙂 håber du finder den engang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Tomra

  Hvor er den bare smuk den nederdel! Hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bad fur