The favorit grey one

Summer feelings

hvid kjole / hm, bælte / paul smith, booties / rupert sanderson, ur / omega

Gårsdagens vejr var simpelthen fantastisk og nærmest sommer agtigt. Termometeret i min bil målte 18 grader udenfor, det var virkelig uvant og samtidigt helt vildt skønt. Jeg valgte bevidst at trække i min hvide sommerkjole, velvidende om at det nok vil være den sidste dag på året hvor den kommer på med bare ben. Jeg valgte dog at have min uld kjole på indenunder for at være sikker på ikke at komme til at fryse. Det gjorde jeg på ingen måde, tværtimod, det blev faktisk lidt for varm.
På fødderne mine elskede Rupert Sanderson booties, som jeg lidt har forsømt, ikke bevidst, så de kom på. De er på top 5 listen over mine favorit støvler/stiletter, fordi jeg går sindssyg godt i dem trods højden. Jeg bliver stadig imponeret over hvor behagelig de er hver gang de kommer på. De har også med tiden formet sig efter mine fødder.
For at det ikke skulle blive alt for fersk i nuancer, satte jeg mit mest farverige bælte i livet. Så blev det altså sådan. Bemærkede du at jeg har 2 forskellige farver på mine negle? Den opmærksomme læser har nok set at jeg har blå fingre på venstre og grå på højre 😉
Der er ikke nogen mening i galskaben, blot en lyst til at prøve noget nyt 😀

SignaturChau

8 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The favorit grey one