Isabel Marant pour H&M til salg

Grey´ish

bluse / hm, nederdel og støvler / isabel marant pour hm

Et hurtigt opdate her i weekenden. Vi har haft besøg af fætter Hans med overnatning og drengene har leget fantastisk. Jeg lavede sushi i går aftes og det vakte stor begejstring især hos fætter Hans. Fantastisk at se en 8 årig dreng gå til dreng og spiste alt hvad der blev serveret, også af de rå sashimi (laks og kammuslinger) Mine forældre var der også så det var meget hyggeligt og vi sluttede af med hjemmelavet pandekager med nougatis og mangofrugt.

I dag har været budt på fantastisk vejr og drengene har leget inde og udenfor. For mit vedkommende var det mest at hygge om drengene, vaske tøj og gøre rent. Jep, ikke så spændende, men sådan er mit liv også. Jeg elsker at gå ind i en ny uge med en tom vasketøjskurv, rene gulve og flader. Det stresser mig af i en travl hverdag at tingene er ordnet. Pt. lytter jeg til Mads og Monopolet mens jeg går med mine sysler. Jeg når ikke at lytte til dem hver lørdag, men så er det praktisk at der er Podcast, som jeg downloader på telefonen. Det er hygge og underholdning i mesterklasse synes jeg 🙂

I torsdags var jeg trukket i mine nye sager fra Isabel Marant pour H&M kollektionen. Jeg valgte at beholde støvlerne og nederdelen. Begge dele var de ting jeg havde udset mig da jeg så kollektionen allerførste gang. Bukserne i læder synes jeg også så super fine ud, men jeg havde brug for at se læder kvaliteten inden jeg ville beslutte mig for dem. Jeg må sige at jeg er imponeret over kvaliteten på denne kollektion. Støvlerne er produceret i Portugal og i ruskind og læder. Nederdelen er i 100% silke, læder bukserne i lækkert blødt lammeskind og tørklædet er i 100% kashmir. Alle sagerne er meget mig og jeg er sikker på de vil følge mig i lang tid. De andre sager fra kollektionen som jeg har valgt fra kan du se i nedenstående indlæg.

SignaturChau

9 Kommentarer

 • Pænt pænt, jeg er så misundelig på den nederdel:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde 🙂 Den er også lige dig. Håber du får fingre i en snart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser altså bare godt ud 🙂 Lækkert outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • så flot… jeg ville også vildt gerne have haft nederdelen…. men ok… så må jeg bare spare op til den fra hendes egen linie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det lyder hyggeligt med besøg af fætter Hans og godt at du lige fik åbnet hans øjne for sushi 🙂
  Synes at den nederdel er så fin og din trøje ser jo så lækker ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det var hyggeligt at få ham på besøg og især at se hvor meget en dreng kan spise når det lige er i skabet 😉
   Tak for det søde Ida.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ENVY på de støvler, smukke 🙂 Det er så lækre! Tillykke med dem, og fint stylet!

  /Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   😀 tak søde. Jeg er også meget glad for at det lykkedes mig at få fingre i et par.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isabel Marant pour H&M til salg