Freedom

My tartan suit

ternet habit sæt / zara, skjorte /hm men, støvletter / gianvito rossi

Tøj fra tidligere på ugen hvor solen skinnede fra en blå himmel, så skønt. Man skal nyde det mens det står på for det vender hurtigt desværre. Så når vejret er til det, så elsker jeg at tage mine booties på med bare tæer. Dog vil jeg sige at jeg tager strømper og lukkede sko når jeg skal hjem, men på kontoret elsker jeg at have bare tæer hvis det er muligt. Jeg har også mit ternet habit sæt, som jeg købte i sommers. Et sæt som er utrolig let at bruge, enten sammen som her eller hver for sig. Jeg elsker når tøj kan mikses på kryds og tværs.

Det var meningen at skjorten skulle i bukserne men havde en travlt morgen med at komme ud af døren, så jeg tænkte at det kunne jeg gøre når jeg kom på arbejdet. Men så synes jeg faktisk ret godt om det, at det blev lidt casual med skjorten uden på bukserne. Også elsker jeg at skjorten er hvid, enkelt og crispy. Jeg er vild med denne basis skjorte fra H&M Men, som egentlig blev købt ved et tilfælde, for den var landet i dame afdelingen. Og den blevet et must i min garderobe. Tænker at jeg fremover bliver nødt til at kigge lidt mere inde hos herre afdelingen 😉

God weekend alle sammen! PS … er I klar til 1. advent på søndag? Så vildt at vi allerede går ind i jule måneden 🙂

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freedom