My new grey skirt

Pattern mix for a while ago

skjorte / inwear, jakke / isabel marant, bukser / hm, stiletter / roberto festa

Indrømmet tøjet foroven er taget for et stykke tid siden. Jeg er bagud og det skyldes simpelthen travlhed. Så jeg håber det er ok at jeg prøver at hænge på så godt jeg nu kan og magter.

Var der nogen af Jer som nåede at få fat i noget fra den lækre kollektion fra Isabel Marant Pour H&M i torsdags? Jeg overvejede at tage en fridag blot for at kunne stille mig i køen tidlig morgen for at sikre mig lidt derfra, men også at kunne gramse rigtigt på sagerne. Men så kom jeg i tvivl om jeg gad at bruge en fridag på det. Jeg synes kollektionen, af det jeg har set på nettet, har set lovende og super flot ud. Synes virkelig at kollektionen har ramt essensen i det der kendetegner Isabel Marant, og sjovt at se at mange af styles er inspireret af tidligere kollektioner dog alligevel med et andet tvist. Tror seriøs det er det bedste samarbejde H&M har haft til dato. Men jeg er altså også en stor Isabel Marant fan. Men så kom der det, at jeg fik 2 uventet eksterne møder i byen samme dag, så muligheden for at stille sig i kø blev irrelevant. Mit første møde begyndte nemlig kl. 8.30 og det andet møde kl. 11.30. Mit første møde gik godt, hvilket betød, vi blev færdig ca. kl. 9.30. Hvilket betød jeg så mit snit til lige at køre forbi Lyngby Storcenter inden det næste møde skulle begynde. Mødet skulle foregå i Gentofte. Perfekt! Det er nemlig et stenkast fra Lyngby. Ankom til Lyngby ca. kl. 10 for at konstatere at butikken nærmest var revet væk med alt hvad der stod Isabel Marant i nakken. det eneste der lå tilbage var 3 par øreringe og et par bukser i str. 42. Talte med en af ekspedienterne som fortalte at det hele gik ret stærkt og der gik ca. 20 min. så var det meste revet væk. Vildt! Flere var som mig gået forgæves.

Så jeg endte med at bestille online i stedet for. Og som så mange andre gik jeg vist lidt i shopperus over at komme igennem og fik vist ordret lidt for meget. Nu glæder jeg mig til det kommer, om sagerne passer og om det lever op til forventningerne 🙂

Fik du noget fra kollektionen? Og hvilken style er din favorit?

PS. Husk I skal stemme i aften 🙂

SignaturChau

6 Kommentarer

  • Hvor ser du altså bare godt ud 🙂 Er vild med det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, man kan nemt blive grebet af stemningen…
    Jeg shoppede også på nettet, men holdt mig i skindet – fik et par jeans og bomberjakken – jeg er lidt i tvivl, om jeg beholder jeansene, for jeg ville egentlig hellere have haft enten den korte nederdel eller et par af silkebukserne.
    Men jeg synes det er lidt sjovt, bare at have én ting fra de samarbejder H&M laver – og af dem jeg tidligere har købt, er de fleste faktisk stadig i mit klædeskab…. især den kollektion fra Stella McCartney og den fra Marni bliver brugt flittigt.
    Jeg er spændt på, at se hvad du købte og ikke mindst hvad du beholder 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Lige præcis. Det skete også for mig. Meget af det synes jeg er super flot, så vil gerne have det, men spørgsmålet er om det lever op til forventningerne.
      Jeg fik fat i ruskinds støvlerne, som jeg fra første færd blev forelsket i :-), silke nederdelen og metalbæltet. Jeg havde også et godt øje for de flade børnestøvler 🙂 men så røg der læderbukserne, en frakke, silke tørklæde. Min mor har købt sweatshirt til mig efter min ordre (fra børneafd) men den er jeg lidt i tvivl om. Og bomberjakken er også røget i kurven. Er den fin?
      Hvad str. er din? jeg købte den en nummer mindre fordi jeg synes de kan være stor i størrelsen. Umiddelbart er jeg i tvivl om bomber jakke og sweatshirt og frakken.
      Jeg har købt lidt fra de forskellige kollektioner, dog ikke den fra Anna Del russo. Det var ikke mig. Det eneste jeg ville have derfra var kufferten, men den røg hurtigt.

      Jeg har været mest glad for comme des garcons (skjorten) og sonia rykiel (strikshorts og strik blazer) jimmi choo (herrebroque sko med sten) marni (halssmykker) maison martiegela (kashmirstrik, lædergemasher)
      Det var sjovt at lige gå det hele igennem i hovedet hvad der er tilbage jeg har beholdt af de forskellige kollektioner. Sjovt at jeg ikke har noget fra Stella McCartney.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mønstermiks til perfektion!
    Jeg havde timer 8-18 og besluttede, efter mange overvejelser, at komme til min undervisning fremfor at shoppe. Sad dog klar da klokken blev ti. Desværre er vi på Institut fir Økonomi så “heldige” at være i besiddelse af en bygning UDEN strømstik (Læs. Lorte bygning – Da man byggede den lavede man et stort rum og en p kælder der skulle bruges til fest. De glemte bare lige 1. at lægge et gulv man må gå på og spilde øl på og 2. De glemte alt hvad der hed brændsikkerhed). Da jeg har en låne-pc i øjeblikket og den ikke holder strøm, nåede jeg ikke at klikke det hjem, før den døde. Heldigvis hjalp en anden sød blogger mig, og forhåbentligt kommer der snart to ting hjem til mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak søde du. Jeg havde samme overvejelse i forbindelse med møder og at de lå der irriterede mig, men på den anden side var det måske meget godt tænkte jeg 🙂 at der så kom et hul mellem møderne må være skæbne 😀 ha ha.
      Hold op, der er nogen som ikke har tænkt over tingene der i den bygning. Træls. gad vide om der er nogen som har fået øerne i klemme på det tænker jeg og lært af det.
      Dejligt med søde blogger veninder. Hvad venter du på? spændende 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My new grey skirt