Vind en personlig almanak

i Strik og skinny jeans

strik / acne, skinny jeans / zara, støvler / notabene

Jeg har virkelig haft jule travlt og men kan nu læne mig tilbage og sige “done” med indkøb af julegaver. Eller jeg har ihvertfald pakket de fleste ind, mangler blot et par stykker som lige skal have gavebånd om. Pga. travlhed både privat og job, så vil bloggen den kommende tid nok være mere stille end normalt. Har I ikke også travlt i denne tid? Husk nu også at nyde det. Jeg elsker den søde juletid trods travlhed.

På de her billeder kan jeg virkelig godt lide lyset, som kaster et blødt varmt skær henover dem. Det er som om der er strøget “guld” henover over himlen. Det giver et blødt og varmt lys, det kan man også se på min hvide strik. De dage hvor lyset er til stede, når der skal tages outfit billeder, bliver der færre og færre af desværre. Vi nærmere os også snart årets korteste dag.

Her er jeg i basis sager. For mig er basis sager et par skinny jeans, en strik og et par ankel støvler som her. Strikken er forholdsvis ny, men jeans og støvler er begge af ældre dato. Især støvlerne har mere et par år på bagen. Jeg kalder dem mine cowboy boots og jeg elsker dem fordi de har en metallic overflade (giver lige et glam tvist), også er de tilpas høje at jeg kan trave rundt i dem i flere timer uden at få ondt i fødderne. I aften skal jeg til 2 events, bl.a. er jeg inviteret til hygge på Nimb. Følg med på instagram hvor jeg håber at der bliver opdateret – find mig chauthetiger.

Husk at deltage i min give away hvor du han vinde en personlig almanak.

SignaturChau

5 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en personlig almanak