My tartan suit

Smile

sweatshirt / isabel marant pour h&m, nederdel / bik bok, alma støvler / acne

“Smile” det er hvad der står på min nye sweatshirt, som ventede hjemme hos mor i weekenden. Den er selvfølgelig fra Isabel Marant pour H&M kollektionen, hvis nogen skulle være i tvivl 🙂 Den er iøvrigt fra børne kollektionen, ja…jeg kan sagtens gå i børnetøj, og det var denne her med “Smile” applikation jeg godt kan lide. Den findes nemlig også som en voksen udgave, men uden applikationen.

Smile er også noget jeg ikke kan lade være ovenpå en ovenud dejlig weekend. Manden kom hjem i lørdags fra en forretningsrejse i Barcelona med en fantastisk gave til JP. Han er simpelthen verdens mest heldigste dreng. En gave han har ønsket i snart 2 år og endelig fik han den. Det er noget som begynder med P og ender med 4. Manden fik lige hængt hans habitter på bøjle inden vi kørte afsted til JP´s veninde og hendes forældre. Hun havde nemlig købt rispapir og vidste ikke hvad hun skulle bruge dem til. Så jeg tilbød at lave noget lækkert ud af det,  besluttede mig for at lave hjemmelavede forårsruller og friske vietnamesiske forårsruller. Jeg stod fra kl. 16 til 19 før maden blev serveret. Det var mega hyggeligt og jeg fik lov til at dirigere 😀 Det smagte fantastisk, selvom det var første gang jeg selv har lavet det (gjorde dog et opkald til mor undervejs) men det var også alt. Mor og far havde dagen inden mikset en lækker hjemmelavet hoison sauce til mig. Det hele smagte fantastisk og det synes mine test kaniner også :-), til børnene rullede jeg bare de ting de kunne lide i rullerne, som bl.a. indebar mørbrad. Så ingen gik sultne i seng. Mums det smagte godt. Så godt at jeg selv vil gentage det i aften selv 🙂

I går søndag blev det 1. december og også 1. i advent. Af nissen fik JP et kalender lys og i adventsgave af manden og jeg fik han en Ramasjang julekalender. Den holder hele julen. Senere var vi ind til mine forældre til frokost og kørte efterfølgende ind til Tivoli. Vi fik set julemarked og den fine udsmykning af haven inden vi forlod den efter 3 kvarter, da vi skulle videre til juletræsfest på mandens arbejde. Det var vældig hyggeligt med dans om juletræet, julemand, danse konkurrence, æbleskiver, gløgg og hygge. Jeg fik ædt alt for mange clementiner, men de var vildt gode. Alle børn fik en julegave og julegodte pose (snyd) JP fik en Disney Infinity Mcqueen. Vi har ikke konsul til den, men det er en fin gave synes jeg. Vi fik set juletræet på Rådhuspladsen blive tændt af selveste julemanden fra bygningen vi var i. Det så halsbrækkende ud, for det blæste samtidig en hel pelikan. Men han klarede det, hvilket må siges at være ret godt. Pladsen var fyldt af håbefulde børn og voksne og det så festligt ud da træet nærmest på toppen gik i flammer. Altså set fra hvor vi stod. Se evt. billeder på Instagram – find mig derinde chauthetiger.
Vi blev vi også inviteret til middag hos mine forældre samme dag 😉 så vi kom til Peking and og en anden lækker ret lige efter juletræsfesten. Hold op vi har smovset denne weekend og vi elsker det 🙂 Det er også jul. Ikke sandt?

SignaturChau

6 Kommentarer

  • johannes

    Verdens lækreste nissepige 🙂 hi hi

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flot… hvor er du heldig, at du kan passe børnestørrelserne – jeg må selv holde mig til dame og herre kollektionen (ja, jeg købte en bluse fra herre-siden – og den er vildt flot)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak, ja nogen gange er det en fordel at være en bette skid. Jeg synes generelt at hele kollektionen er super fed både børn, damer og herre.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er jo SÅ smuk!! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My tartan suit