Mandag

Vind en personlig almanak

Jeg udlodder i samarbejde med personligalmanak.dk en almanak til en af mine læsere. En almanak, som du kan forme og vælge imellem en masse features, så den bliver lige som du vil have det og dække lige netop dit behov. Jeg kan godt huske at jeg tidligere har stået med en kalender og tænkt hvis bare den lige havde det indeks, eller kunne vise en hel uge på to sider. Også var der tit blade i den som jeg ikke brugte. Her kan du customize den lige så tosset du vil, så den har lige det man har behov for. Simpelthen gøre den til helt din egen med billeder og vælge mellem forskellige blade til den. Det smarte ved den kan bestilles året rundt og man bestemmer selv hvilken kalender måned den skal begynde med. Du kan selv at lave din egen kalender og bestemme hvordan den skal udformes, det er kun fantasien der sætter grænser. Der er mange muligheder, du kan også vælge at lave en vægkalender eller kladdehæfte. Klik ind her og se alle mulighederne.

Nedenfor et eksempel på hvordan en vægkalender kan se ud. For vores lille familie er en vægkalender alletiders, i og med at JP har mange aktiviteter som sport og legeaftaler. Manden rejser en del og har mange arrangementer i forbindelse med sit job, så er det rart at kunne holde rede på, om/ hvornår han kommer hjem eller hvor mange vi bliver til middag.

Har du lyst til at deltage i lodtrækningen om et gavekort hertil, skal du blot LIKE personligalmanak på facebook lige her. Du skal også skrive en kommentar herunder med dine detaljer, så jeg kan kontakte dig hvis du er den heldige vinder. Jeg trækker en heldig vinder d. 20. december.

SignaturChau

5 Kommentarer

 • Sara

  Sara Kristensen
  sarayelva@gmail.com 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Faiza A

  Hejsa

  Rigtig god konkurrence.

  Jeg tror, jeg vil lave en med min familie samt veninders billedere bla. notere deres fødselsdage, mine forældres bryllupsdag osv… Håber jeg kan vinde denne konkurrence 🙂 ,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Krydser fingre – i vores stressede familie kunne det være en stor hjælp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Richter

  Sådan én ville være rar at have, så har man styr hvad man skal og hvornår ens venner og familie har fødselsdage 😉

  Glædelig jul 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smart… jeg er med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag