Flere piger i forsker verden?

Black Freedom

bluse / isabel marant, blazer / monki, skinny jeans / topshop, bælte / acne, track støvler / acne

Her er jeg trukket i mestendels sort, kun afbrudt af min t-shirt og de hvide øreringe. Jeg er ikke typen som går i sort tøj, som sort i sort. Hvis det sker er det nok til sjældenhederne (bilder jeg mig ind 🙂 men det tror jeg seriøs er rigtigt. Kan i hvertfald ikke huske hvornår jeg sidst havde sort fra top til tå. Jeg kan som oftest godt lide at have en anden farve som bryder det sorte og det betyder at det kan være som her en t-shirt, taske, bælte eller øreringe. Jeg synes det ser super flot til andre at de er klædt på i sort fra top til tå, men jeg tror bare ikke jeg er nået dertil (helt) endnu. Jeg elsker farver og de påvirker min sindstemning, så derfor er jeg tit i en eller anden blanding.

Hvad med dig er du til farver eller mest til de sorte nuancer (som jeg også synes sort kan have)?

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere piger i forsker verden?