New In // Alma Leopard boots

Vind Optical Blur fra Garnier

I november var jeg inviteret til et festligt event, her blev jeg introduceret for et nyt produkt fra Garnier. Det hedder Optical Blur og produktet er netop blevet lanceret i danmark her i januar. Jeg fik en med hjem til test og jeg har brugt den nærmest hver eneste dag og den er ikke mindre end fantastisk. Hvorfor kun næsten hver dag? Fordi jeg har sparet på den, så den kunne række til januar hvor den ville blive lanceret. Jeg har rost til den høje skyer på Instagram, for mig er den bogstaveligt talt som Photoshop på tube. Jeg bruger den ovenpå min dagcreme, selvom den bliver beskrevet som en primer. Jeg er totalt fan af den og er ikke i tvivl om at den fremover vil have en plads i mit toiletskab. Det fantastiske ved den er, at den på blot 5 sekunder får vintertræt tør hud til at syne glattere og friskere, porer og rynker bliver simpelthen mindre synlige, samtidig med at huden får en naturlig glød.

Det produktet gør at den udglatter fine linker og andre skavanker, så de bliver mindre synlige. Det fungerer nærmest som filling på den naturlige måde uden brug af nåle og botox. Den går ind og udglatter huden, gør den mat og ensarter. Det fantastiske ved den er at det sker i løbet af 5 sekunder. Jeg er fan og er ikke tvivl om at I også vil blive det.

Jeg har været så heldig at få lov til at udlodde 4 stk. til 4 af mine læsere. Hvis du kunne tænke dig at deltage i min give-away skal du:

1. være fast læser på min blog og følge den via bloglovin lige her og meget gerne på facebook lige her.
2. Skriv en kommentar til indlægget her, evt. fortæl om et af dine skønhedstip du vil dele med os andre.

Min Give-away ender d. 31. Januar, hvor jeg vil trække 4 heldige vindere.

Indlægget her er sponsoret ved at jeg har fået lov til at udlodde produkterne. Mine holdninger er helt mine egne.

 

 

SignaturChau

12 Kommentarer

  • Stine Karlsen

    Mit bedste beauty-tip er, at varme min vippecurler i ca. 5 sek med min hårtørrer, inden vipperne bukkes. Varmen får bukket til at holde længere 🙂

    Håber jeg vinder, da jeg har ledt efter et produkt som dette i flere år 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

    Lækkert produkt! En primer er jo et rigtig lækkert produkt og jeg mangler stadig at finde den helt rigtige.
    Mit bedste skønhedstip, som jeg selv lige har fundet ud af, er nok at vandfaste mascara ikke altid er det bedste valg, da den er meget hård at få af igen og mine vipper bliver ødelagt. Hvis man bruger lidt tid på at finde en, som passer én kan en ikke-vandfast også have en god (og i mit tilfælde bedre) holdbarhed, da de eks ikke påvirkes så let af hudfedt som de vandfaste. Lidt langt, men virkelig en øjenåbner for mig, da Pudderdåserne skrev om det for nyligt og jeg er nu meget gladere for at bruge mascara, da det er væsentlig lettere at fjerne.
    //B

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Det lyder jo som en sand vidundercreme – den vil jeg meget gerne prøve! 🙂
    Mit skønhedstip er måske ikke så revolutionerende, men det er at bruge solcreme i hovedet HVER dag. Også om vinteren, for her bliver man også eksponeret for solen. Derfor har jeg en solstift med faktor 50 i min makeuppung. På den måde kan man minimere antallet af pigmentpletter og holde huden ung – jeg er godt nok kun 28 år, men det er jo med at få nogle gode vaner allerede nu. Er sikker på min hud vil takke mig for det om nogle år 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækkert produkt – det skal næsten prøves, så ville være lækkert at vinde det 🙂 Mit bedste skønhedstip er meget klassisk – drik masser af vand – det virker bare og udrenser godt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj Britt Lendzian

    Hele året igennem bruger jeg en dagcreme med E-vitamin og med UV filter. På denne måde prøver jeg på at beskytte min hud så godt som mulig. Har tidligere fået en prøve på et ligende produkt og var overrasket over effekten, så jeg vil meget gerne vinde, så jeg kan prøve Garnier’s produkt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vil SÅ gerne prøve denne fantastiske primer.

    Og her kommer lige to af mine skønhedstip:

    Til håret: Efter du har vasket det med shampoo/balsam/hårkur så skrue helt over på det kolde vand. Det både sætter blodomløbet i gang og er med til at lukke hårstrå og gør dit hår helt vildt glansfuldt.

    Til ansigtet og krop: Baobad oil – Indeholder omega 3 og 6. Helt fantastisk produkt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Marie

    Prøvede denne fantastiske creme på en hyggetur til Sverige lige før jul og fortryder stadig at den ikke kom med hjem til Dk! Så nu prøver jeg lykken herinde på din fine blog 🙂

    Mit bedste hverdags skønhedstip: mascara, lipgloss og lidt solskinspudder. Så kan jeg gå rank ud af døren 🙂

    Kh Anne-Marie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den lyder jo genial, så jeg er helt klart med…
    Ellers er mit bedste tip… meget kendt – fugt, fugt, fugt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder som et produkt jeg kan bruge!
    Mit tip må være at hvis man pludselig opdager at der er en bums på vej, så er tandpasta vejen frem. Dup lidt på bumsen om natten – på renset hud – og i løbet af et par dage, vil den være helt væk. Tandpastaen trækker åbenbart urenheden ud eller tørrer den væk eller noget i den stil.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Winsløv

    Hej,

    Det er første gang jeg kommenterer herinde – men følger med på regelmæssig basis. Rigtig fin blog du har.
    Og det produkt lyder fantastisk – krydser alt hvad jeg kan for at jeg er den heldige!!
    Har ikke været så heldig med min hud det sidste års tid, hvor jeg virkelig er slået ud og fået bumser – som jeg aldrig har haft i min teenagetid. Efter megen forvirring hvor jeg ikke rigtig vidste hvordan jeg skulle behandle min hud, har jeg endelig fået nogenlunde styr på det! Derfor må mit råd være ikke at røre og pille i urenhuder!! Kan godt være det siger sig selv for nogen, men jeg kom til at pille i starten og nu har jeg et par grimme ar der nok ikke går væk :/ Så man skal virkelig lade urenhederne være, og gå til en professionel der kan hjælpe en på vej 🙂

    Hav en dejlig aften, mange hilsner fra Katrine.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Vil virkeligt gerne vinde!

    Mit bedste skønheds-tip må være at blande dagcreme og foundation sammen inden man putter det i ansigtet. Det bliver ligesom BB-creme, men dækker meget bedre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Maria

    LIKE! Bigtime 🙂
    Jeg synes ofte, det kan være svært at komme med gode råd, der passer til alle – fordi folk har meget forskellige hudtyper, syn på make-up osv.
    -Det skal alligevel ikke forhindre mig i at forsøge med et bud på, hvad der virker på ALLE 😉 To ting, som velsagtens er livsnødvendige; vand, der hjælper både indvendigt & udvendigt. Og søvn, det ses faktisk også tydeligt på huden (særligt, hvis det er til den negative side…).
    Så kort sagt, sov & drik vand. Bum. Så simpelt kan et råd være.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Alma Leopard boots