leopard x 2

My new baby Tacy boots

My new babies in pony and suede.

Jeg er ovenud jublende glad for mine nye støvler, så synes de fortjener et helt indlæg for sig selv. For lige med de her støvler er det en drøm som er gået i opfyldelse. Støvlerne her blev jeg forelsket i lige med det samme fra dag 1. Sådan havde jeg det med de her støvler, da de blev vist i forbindelse med vinterkollektion for Isabel Marant. Jeg var ikke tvivl om at støvlerne var drømmestøvlerne. Jeg mener der blev lavet ca. 4 forskellige vintermodeller, men det er klart denne model som jeg synes allerbedst om. De andre er også skønne, men de er med kilehæle og mindede en del om mine Lazio støvler. De her er med stilethæl og har dermed et lettere udtryk.

De er allerede taget i brug lige her. Kan I forstå min begejstring? 😉

SignaturChau

6 Kommentarer

 • De er SÅ flotte! 🙂 Og ikke nogle alle har på samme måde som med Acne 🙂 Tak for i dag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • johannes

  De er jo helt vildt sindssygt lækre.Min stilet fetish visner næsten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thetiger

  Jeg er mega glad for dem, især fordi jeg har længe har syntes de er sindsygt flotte. Men ikke turde drømme om. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thetiger

  Jeg er så enig med dig J 🙂 men jeg elsker også stiletter…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaaaaaa – de er så perfekte…
  Gosh hvor ville jeg ønske, at jeg kunne gå i sådan nogle – mere en et par timer 😉
  Tillykke, tillykke med dem… uhhh altså :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   😀 tak Lise. De er perfekte synes jeg også.
   æv, du ikke kan gå i høje hæle. Hvad skyldes det?
   Jeg synes ikke de her føles høje, for de er godt lavet og støtter fødderne.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

leopard x 2