Yellow and Brown

Sick but a new pair of boots saved it all

jakke / isabel marant, nederdel / hm trend, bælte og sweat / acne, tacy boots / isabel marant

Jeg har været sengeliggende i de sidste 3 dage, æv. Det begyndte sent lørdag aften og har bare taget til med hoste, ondt i hele kroppen, og forkølelse. Jeg er ikke helt på mit højeste men jeg kan stå op og tale nogenlunde uden at jeg hoster og hakker i det…Men nu er jeg tilbage på pinden og jeg har mega travlt, med at følge op på mine arbejdsopgaver. men det er godt at komme tilbage.

Dem af Jer som følger mig på Instagram (chauthetiger) har set det nyeste medlem af mine Isabel Marant støvler. Jeg har savlet over de her støvler fra første gang jeg så dem i efterår/vinter 13 kollektionen. Men prisen på kr. 7000,- !! gjorde at jeg skød en hvid pil efter dem. Jeg synes de er noget af det pæneste jeg har set indenfor ankelstøvler. For de er spidse tjek, sorte tjek, god hælhøjde tjek, lækre detaljer tjek, kvaliteten tjek, ankelstøvler tjek, tilpas underspillet tjek, pris dumpet. Ja, det var kun prisen de dumpede på, men desværre også ret væsentlig. Men da jeg spottede dem igen sidste søndag (ja, samme søndag hvor jeg kom hjem med 4 par stiletter fra By Malene Birger) og så de var sat ned med 50% så kom de med hjem. Jeg er så glad for dem for har surfet nettet tynd i håb om at finde dem. Og nu hvor de er mine må jeg altså bare sande at de overgår mine forventninger og er meget flottere i virkeligheden. Det synes min kollega også så det må være rigtigt 🙂 Jeg synes de fortjener et helt indlæg så det kommer på et tidspunkt.

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Er ret vild med den nederdel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde! Ja så kostede den kun 129,- på udsalg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Fine støvler:) Jeg undrer mig lidt over, hvordan du får råd til at shoppe så meget og så dyrt? Du har nogle gange skrevet, at du også sælger ud – men det kan bare ikke rigtigt gøre det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak for din kommentar.
   Jeg kan godt forstå du spørger men på den anden side også meget forundret over det. Dels fordi du ikke kender mig og min private situation.
   Men jeg vil meget gerne svare 🙂

   1- Jo jeg sælger ud – faktisk sælger jeg rigtig meget ud hele tiden. Tror faktisk ikke der går en uge hvor jeg ikke står på posthuset for at sende en pakke afsted. Jeg skriver ikke på bloggen at nu har jeg solgt det og det. Det vil jo lyde som en gentagelse og ret kedeligt.
   Der er også mange af mine læsere som også skriver til mig privat om jeg vil sælge ud af bestemte sager. Så der er jeg tit åbent for bud. Så jo det kan faktisk godt gøre det – for at bruge din frase. Faktisk begyndte jeg på en regel sidste år at jeg kun måtte bruge penge på nyt af de penge der blev solgt ud af. Det holdt faktisk rimeligt godt og en regel jeg har tænkt mig at efterleve også i år.
   2 – Så er jeg en voksen kvinde 🙂 som har en god uddannelse, med stor erhvervserfaring og en bred faglig ballast. Jeg går på arbejde hver dag med en fuldtidsstilling og nyder at tjener mine egne penge. Jeg har knoklet for at nå dertil hvor jeg er i dag og glad for mit job. Yder mit bedste hver dag og det er fedt!
   Min mand og jeg er begge erhvervs aktive i det danske erhvervsliv. Vi har begge job som kræver faglig kompentencer, min mands job meget mere end mit 😉
   3 – så er det også et spørgsmål om prioritering. Ja tro det eller ej så gælder det også her ligesom så mange andre ting i livet – at prioritere.

   Som en sidebemærkning synes jeg ikke at shopper dyrt hele tiden. Jeg har også meget fra H&M og Zara. Jeg er god til at blande highstreet med 2ndhand og dyrere. Det kan også ses på bloggen.

   Jeg håber du fik svar på dit spørgsmål.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fede støvler, heldigt at du fik dem på udsalg:-)
  Og fedt outfit btw:)
  God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak det var simpelthen så heldigt 🙂
   Glad for du kan lide outfittet.
   Jeg håber også at sygdommen snart er drevet over 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yellow and Brown