My new baby Tacy boots

The Bomber jacket

bomberjakke / zara, t-shirt / ganni for eurowoman, nederdel / hm trend, lazio støvler / isabel marant

Så hoppede jeg i min bomber jakke fra sidste år. Jeg havde faktisk lidt glemt den, men den er stadig lige så fin som jeg husker den. Det er selvfølgelig broderiet, som er ikke mindre end fantastisk. Det er så levende og changerende på satin bund, min mor er vild med jakken. Jeg elsker den er en blanding af noget sporty og maskulin også med det asiatiske inspireret broderi fortil og bagtil. Her har jeg sat den til en lille flæse nederdel med en plain t-shirt for ikke at blive for pyntet, nederdelen giver lidt modspil til det maskuline.

Jeg har valgt at sælge jakken da jeg ikke synes den fortjener en ny ejer som vil bruge den mere end hvad jeg har gjort. Det er en str. S, men kan sagtens passe en str. M. Den er i øvrigt vendbar. Skriv til mig hvis du er interesseret.

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Er vild med dit outfit 🙂 Det er så pænt til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal da have dig et andet job, hvor du ikke er gemt væk på et kontor, og kunderne virkelig kan se din fine stil 🙂 F.eks. et PR Bureau, haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thetiger

  1000 tak søde. Pænt af dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thetiger

  Du er sgu sød Louise! 😉 Tak, hvis du har et job på et PR Bureau lige ved hånden så sig til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Meget fin! Er jakken solgt? Ellers er jeg meget interesseret

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Jakken blev solgt ret hurtigt 🙂 det blev den allerede sidste år.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My new baby Tacy boots