Spring Time

Black Over Knee Boots On Budget

Var du også en af dem som gik glip af de totalt hypede ruskinds over knee støvler fra H&M Spring Collection? Jeg var, men det lykkedes mig at få et par via en sød PR dame, dog i den lyse ruskind. De er super fede! Men skæbnen ville at de ikke passede til mine små hobbit ben, men måske var det meget godt alligevel. For jeg ville allerhelst have haft dem i sorte.

Men så faldt jeg over at Anna fra Shit og Chanel (elsker det navn) havde købt et par fra ASOS i sort. Og til en overkommelig pris, så var jeg altså hook. Anna, virker som en på min højde, og ikke forstås at hun har hobbit ben, men jeg tror de vil passe mig bedre end dem fra H&M som nærmest blev lårkorte støvler 😀 Asos støvlerne var for en kort stund udsolgte, men de er på lager igen. Klik på billedet med støvlen hvis du er interesseret.

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring Time