Sunny and Windy

Drømmer lidt…

Jeg går og drømmer om et tørklæde. Eller det har jeg faktisk gjort i et stykke tid efterhånden. Det er dette tørklæde fra By Malene Birger i 100% tynd uld, som jeg er blevet forelsket i. Jeg er forelsket i printet som er en blanding af hendes arabian flower print og det populære partisan print som vi allerede ser en del i modebilledet for tiden – en helt perfekt blanding i mine øjne. Så i går gjorde jeg et smut forbi Bahne, da jeg havde et ærinde i Rødovre centeret. Jeg blev nødt til lige at gramse og røre ved det. Og det er lige så lækkkert som jeg tænkte det ville være, hvilket ikke overrasker mig. Det fås i fem forskellige farver, men jeg faldt for det klassiske sort-hvide. Du kan se farverne lige her.

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Maj

  Ih hvor er det pænt. Har ellers kigget på et lignende tørklæde fra Lala Berlin, men synes simpelthen det er for dyrt. Så mange tak for linket til dette tørklæde, som nu er bestilt, god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg er så enig med dig. Glæd dig for det er simpelthen så lækkert 😉
   Du må også have en god weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt forelsket i det, det er SÅ pænt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det er altså også bare så fint. Kan mærke at jeg nok bliver nødt til at købe det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunny and Windy