wearing black

Medina by GOSH day on Friday

Har I hørt Medinas nye single “Jalousi”? Jeg har og det er en fin og skrøbelig sang. Hun laver gang på gang ørehængere og ikke nok med det, så har hun igen lavet en ny duft i samarbejde med GOSH. Medinas nye duft Jalousi by Medina, præcis som sangtitlen og er den 2. duft fra hendes side af. Duften bliver lanceret på fredag d. 14.marts landet over.

I den forbindelse vil der i Magasin på Kgs. Nytorv blive afholdt en release party. Det er et spændende program hvor der kl. 12 vil komme en DJ og spille hendes sange. Mens sangene strømmer ud af højtalerne, kan du og dine veninder kan få lagt make-up med Medinas make-up produkter fra GOSH. Så kom forbi på fredag og start fredag aften med lækker duft og få lagt en fin make-up. Kom og fyr den af. Der går rygter om at hun kommer forbi i løbet af eftermiddagen og selv giver et par numre, så mon ikke hun giver den gas og hvis du er heldig at få en signeret duft af hende?

Jeg håber selv at stikke hovedet forbi på fredag. Så hvis du har lyst til at kigge forbi vil det være alletiders. Medinas sange er meget personlige og derfor har det været en sjov proces for hende at lave en duft med samme sangtitel. Hun har været med til hele udviklingsprocessen omkring duften og flakon. Selv de små sorte hjerter i flakonen er noget hun har tænkt over. De passer godt til hendes sang som jo handler om jalousi. Jeg synes selv de små sorte hjerter som svæver i flakonen er super fin, ligesom de små snekugler man kan ryste 😉

Jeg glæder mig til at dufte til den og den kan købes i Magasin og i Matas. Den kommer til at koste kr. 299,-  Husk det er allerede på fredag d. 14. marts det hele sker.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

wearing black