Medina by GOSH day on Friday

“min nye puddel”

fluffy jakke / hm trend, boyfriend jeans / hm, neopren bluse / hm trend, lak stiletter / bymalenebirger, taske / zara

Min kollega synes min nye jakke ligner en puddel, men ment på den gode måde. Faktisk er hun så vild med den at hun er på jagt efter den. Så hvis du har den i str. 38 og vil af med din, så giv lyd. Jeg prøvede modellen for et par måneder siden i den lyserøde/ lakse nuance, men farven var ikke god til mig og så var størrelsen jeg prøvede lidt til den store side. Samtidigt med den var lidt ubestemt grim, men på den lidt sjove måde, som jeg godt kan lide tingene er. Men den blev ikke glemt, en dag dukkede den op på H&M online i sort, og den havde jeg ved gud tænkt på at klikke hjem et utal af gange. Det skete så en sen nat kl. 3.30 hvor jeg var rastløs og så den var sat ned, så var der ikke så meget der.

Jeg er rigtig glad for at jeg endelig fik den klikket hjem. For den er tilpas grim og fluffy på den fede måde. Lige til mig 😀 God weekend!

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Medina by GOSH day on Friday