"min nye puddel"

silk summer dress

silke kjole / baumundpferdgarten, alma støvler / acne, bælte / inwear

I den forgangne uge oplevede vi fantastisk solskinsvejr med temperatur op på 18 grader. Virkelig skønt! og jeg har tit tænkt på hvis man bare kunne sætte sig i læ med en plaid omkring og en god kop te. aahhhh… det ville være skønt. Men arbejdet kalder jo 🙂

Men jeg benyttede mig lejligheden til at hive min silkekjole ud af skabet. Den har jeg fået af svigermor tilbage i november, men endnu ikke fået den brugt. Ikke fordi jeg ikke har haft lyst, orv mand…den har været beundret og prøvet flere gange hjemme foran spejlet. Men det er en sommer sag, så den kræver lidt lunere temperaturer. Så her tog jeg chancen dog med en tynd uld underkjole under 😉
Glæder I Jer ikke til varmere himmelstrøg? Jeg gør i hvertfald…

 

SignaturChau

8 Kommentarer

 • Hvor er den fin Chau, man kommer da straks i sommerhumør med sådan en i garderoben!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak Line. Ja, og hvor blev forårs vejret af lige pludselig…godt den lige nået at blive luftet inden “efteråret” kom tilbage… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super smukke billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • johannes

  Aldrig har et stykke slik, set så godt ud 🙂 Det er så fint og anderledes og sommer-agtigt! Jeg fik nærmest helt lyst til, at tage i skoven og samle ind til hyldeblomstdrik – men trods dit super fine outfit, så er det nok stadig lidt for tidligt. Tak for alle de fine billeder. Jeg tjekker din blog hver dag, med spænding!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak J. Alt for søde ord, som jeg føler jeg ikke kan leve op til.
   Meget glad og beæret over du er en trofast læser som læser med daglig. Skal vi ikke snart mødes til kaffe?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannes

   Mød mig endelig til kaffe – jeg er fri på hverdage og i weekender. 🙂 dvs..næsten altid. bare send en sms

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Super, jeg giver lyd fra mig lige pludselig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"min nye puddel"