silk summer dress

Vind Medina’s duft “Jalousi”

Det er nok ikke gået mange næser forbi at Medina har lanceret en ny duft i fredags “Jalousi” by GOSH og som blev annonceret her. Var der nogen af Jer som var i Magasin i fredags hvor hun gav koncert? Der var sort af mennesker derinde, men også forståeligt for hun er en dame med talent.
Jeg var så heldig at erhverve duften allerede i onsdags og har ikke gået med andet siden. Den dufter virkelig skøn og min kollega har også testet den. Vi er begge enig om at den dufter dejligt og holder sig godt hele dagen. ”Jalousi” er 2.duft i den succesfulde Medina by GOSH-porteføljen. ”Jalousi” er en duft, som folder sig ud i en top af lemon, bergamot, mandarin og grapefrugt med et tvist af rosenpeber. Den udvikler sig til en dybere blomsterduft og fuldføres af sensuelle noter af teaktræ, patchouli og moskus. Duften er en unisex duft så den kan også bruges af manden i huset. Husker I CK ONE som også er en unisex duft? Ud over ”Jalousi” lancerede Medina duften ”Perfect Drug” samt en hel make-up-kollektion i efteråret 2013. Hun er en dame med mange ild i gang og det er imponerende.

Udover duften har jeg også prøvet noget fra make-up serien. Jeg er vild med hendes neglelakker. I sidste uge havde jeg farven Glam, og selvom den er guldfarver så er ikke voldsom guldfarvet og kan sagtens bruges til hverdag. Den holder fantastisk og jeg er imponeret over at selv efter 4 dage at det kun er lidt den er skallet af. I dag har jeg valgt at bruge en rød farve til at sætte kulør på en grå blæsende mandag. Den er utrolig let at påføre og dækker ved blot en påføring. Spændt på at se om den er lige så holdbar som den anden. Så er der nok nogen som tænker at de er fyldt med alt muligt lor. når de er så holdbare, men de er faktisk uden DBP, toluen, formaldehyd og kamfer. De er også uden parfume og parabener. Make-up serien kan købes i Matas, Magasin. PS. min kollega har allerede købt den.

Give Away
Men nu til det jeg egentlig ville og det er at en af mine kære læsere kan vinde den nye duft “Jalousi” Det I blot skal gøre er at skrive en kommentar nederst med Jeres e-mail adresse så jeg kan kontakte jer. Alene det giver Jer et lod. Men ønsker I flere lod skal I:

– følge bloggen på facebook lige her. (giver et lod)
– del dette indlæg på facebook. (giver et lod)
– følge mig på instagram chauthetiger (giver et lod)

Husk! at sende links på dem, ellers kan jeg ikke tælle dem med. I alt er det muligt at få 4 lodder og dermed øge vinderchancerne. Husk at sende links i din kommentar 🙂 ….

Give-away´en vil køre indtil søndag d. 23. marts og vil ved lodtrækning udtrække en vinder. Held og lykke ! <3

SignaturChau

25 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

silk summer dress