TGIF

Bloomi Blouse

bluse / vila, nederdel / hm, alma støvler / acne, bælte / kirsten schjønning

 Jeg har en ny bluse på, den er fra Vila. Det hører til sjældenhederne jeg finder noget i Vila, men i sidste uge faldt jeg over denne bluse hos Bahne. Jeg synes den er lidt sød med printet. Og den røde farve kunne jeg ikke stå for, trængte til noget med noget rødt print 🙂 kvaliteten er også lidt sjov, let vaflet også kan jeg godt lide den lidt løse runde udskæring. Den er faktisk på udsalg nu. Den findes også i en sort version.

Her har jeg sat den til en grå denim nederdel. Jeg har 3 af de her nederdele, blot i forskellige farver og jeg vidste de ville blive en favorit. Jeg bruger dem meget, især den sorte og grå bliver flittigt brugt både hjemme og på job. Jeg kan godt lide de er enkle, men stadig har den lidt rå look over sig. De er gode til at have på med en fin top, sweat eller skjorte, så er de bare dejlige afslappede at have på. Ja, så synes jeg faktisk også de har en visuel slankende effekt, som jo heller ikke er så ringe 😉

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Ida

  Der er ikke noget bedre end at falde over noget helt tilfældigt og så siger det bare klik 🙂
  Jeg synes rigtig godt om den røde farve bag mønstret og kan så jeg godt lide at du styler den med grå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde Ida. Du har fuldstændig ret det er ikke så tit man bare lige falder over noget som siger klik, som det gjorde med denne her bluse 😀
   Glad for du kan lide styling med det grå.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er altså også skøn 🙂 En hurtig søgning i mit Excel ark viser mig, at jeg har 23 items fra Vila 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde. Den er virkelig lækker og blød at have på. Jeg trænger sådan til noget farve ovenpå en grå vinter.
   Du er så vild med det excel. Jeg har enkelte ting derfra… sådan lige hurtig tror jeg at jeg har 4 ting derfra 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TGIF