The Little Blue Jacket

Do It For Denmark

Jeg kunne altså ikke trække på smilebåndet, da jeg så den nye kampagnefilm “Do it for Denmark?” som Spies har lavet. Personligt kan jeg godt lide at den tager et kedeligt emne op og gør den sjov og vedkommende.  Emnet er om den faldende fødselsrate herhjemme, og jeg har faktisk tænkt tanken om jeg selv skal tørre min egen r… når jeg bliver gammel 😉 Vi bliver færre hænder til at få hjulet til at køre rundt herhjemme på mange områder.

Om filmens facts er rigtige eller ej, så synes jeg I skal se den og ikke mindst få et gratis smil. Jeg vil ikke tage emnet om kvinders valg til at få børn op her, men blot sige at jeg har gjort min tørn. Det pudsige er faktisk at vores søn blev undfanget på en ferie i Tenerife 😉 så måske er der noget om det. Det var ihvertfald sådan at min chef dengang sagde, at jeg fremover ikke måtte tage mere ferie for det går jo galt 😀 Vi synes det var og er et mirakel at have fået sådan en dejlig knægt som JP.
Der er en konkurrence opfordring i filmen og hvis den fandtes dengang,  så havde jeg vundet.

Nedenunder et hurtigt update fra vores påskeferie som vi nyder i Venedig og Kroatien, hvor vi kører halvøen Istrien tyndt i en lejet Fiat Panda (som jeg ønsker mig) for den kører virkelig godt. Håber I nyder påsken!! <3

Indlægget er sponsoreret

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Little Blue Jacket