Bloomi Blouse

New In / Vanani Scarf

skjortebluse / hm, habit bukser / filippa K, tørklæde og stiletter / by malene birger

Jeg kunne altså ikke nære mig fra at købe tørklædet fra By Malene Birger, som jeg skrev om her. Jeg løftede sløret for det på Instagram. Det er virkelig super skønt, i helt tynd uld. Det kan da godt være at det bliver sat ned i pris om et par måneder, men det er nu hvor vejret er perfekt til at bære det og nu jeg vil have det og nyde det ! 😉 Det er simpelthen så dejligt at have på og jeg har brugt det nærmest uafbrudt i den sidste periode.

Jeg har holdt en lille blog pause og det er grundet travlhed, men også tanker om hvordan og hvilken vinkel bloggen skal have fremadrettet. Jeg var til et spændende skrive kursus i søndags og det har virkelig sat en masse tanker i gang i mit hoved. Bl.a. hvad ønsker I at se fremover på bloggen? Har I noget I vil se mere af? Er der for meget af noget?
Ønsker du at få gode idéer, tips? om min hverdag? shoppetips? styling muligheder? osv.
Skriv hvis du har noget i tankerne. Jeg vil elske det og tænke over alle forslag. For bloggen er jo til Jer, mine læsere. Jeg sætter virkelig pris på at I gider at bruge jeres dyrebare tid at kigge forbi.

Du må gerne skrive din alder, hvad du laver og hvilke interesser du har 🙂 Det er spændende at se hvem mine læsere er. Jeg ønsker alle en god aften! <3

 

SignaturChau

8 Kommentarer

 • johannes

  Chau..det er på tide, at du er ærlig over for os. Er du virkelig, en rigtig prinsesse? Du er ti’vertifal lige så smuk&elegant som sådan en, her på de her billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Hej

  Flot, flot tørklæde.

  Jeg har fulgt din blog i flere år og prøver nu, om du kan hjælpe mig. Jeg søger en taske i zebramønster med kædehank fra HM Jimmy Choo, men jeg kan ikke huske, om du købte den. Hvis du gjorde, er du så interesseret i at sælge den eller kender du måske en, der er? På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej,
   Jeg købte ikke tasken i sin tid, desværre. Men den er smuk!
   håber du finder den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at se dine outfits… som jeg synes passer godt med hvad jeg selv godt kan lide…
  Det er ikke alt jeg bruger lige så flittigt… fx. høje hæle, men jeg er altså også ret høj i forvejen 🙂 og så er jeg vist ret magelig… ha ha.
  Kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak Lise. Vi to har ret meget samme smag hvad angår tøj 🙂
   Jeg elsker hæle men det er også fordi jeg er en bette skid, nej, synes også hæle gør noget ved et outfit. Jeg arbejder på kontor, så der går jeg tit i hæle. men til kbh er det i ofte i sneaks 🙂 vil gerne have det mageligt og vil heller ikke ødelægge hælene på mine elskede stiletter.
   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er et enormt lækkert tørklæde, omend slet ikke noget for mig, men du styler det flot 🙂
  Jeg synes godt, du må vise noget mere mad/bolig. Ligesom du gør på IG. Jeg kan godt lide en blanding og drukner lidt i for mange outfit indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde Louise! Jeg er ihvertfald meget glad for det og har brugt det rigtigt meget.
   Tak for din kommentar. Jeg vil prøve at se om der kan komme mere mad og bolig stuff som på IG 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloomi Blouse