In The Basics

Stripes

Ganni

Vi er kommet hjem efter en dejlig påsketur i Venedig, Garda søen og Kroatien. Der kommer et indlæg om turen senere. Det har bare været skønt at have fri og tid til familien, opleve nye steder og spise god mad og bare være sammen. Har I haft en skøn påske?

Jeg kunne ikke lade være med at klikke de her 2 stribet sager hjem da youheshe annoncerede med en sommerrabat i weekenden. Jeg er total hooked på striber så glæder mig til de her to sager ankommer. Vil bruge dem til flade sandaler og sneakers – hvad tænker I?

SignaturChau

13 Kommentarer

 • Uh jeg elsker striber – vil have mange flere af dem! Og de her to gange striber er cool.

  Håber du når indlæg om Venedig inden for de næste par dage. Jeg skal nemlig afsted på torsdag og søger gode råd

  Mvh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, striber holder 🙂 jeg har haft enkelte striber og dem jeg har, har jeg været glade for. Så nu investerer jeg i lidt mere 🙂

   Jeg når desværre ikke at lave at ferie indlæg inden torsdag. Hvor længe skal du være der? Venedig er en by bare med masser af vand. og mange små stræder. Spise stederne er der mange af og priserne er rimelige 🙂 Der er også mange lækre butikkerne, dyre og luksus mærker. Det er anden gang vi er i Venedig og vi farer vildt hver gang når vi skal tilbage til bussen hjem. Vi tager bussen derind det kan bedst svare sig. God tur!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv, det var ærgeligt – jeg skal af sted i morgen og kommer hjem igen søndag. Tror vi bor inde i byen (det er far, der giver – altså min far, ikke mine børns far!!!!) – det ser desværre ud til, at det kommer til at regne de dage vi er der. Men så kan jeg forstå, at vi godt kan shoppe…….

   Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   God tur Mette! Det bliver så dejligt og fedt at far betaler 😉
   Håber på bedre vejr for Jer. Men ellers kan du jo shoppe igennem.
   Der ligger et stort outlet ikke langt fra Padova som I også kan tage til. Vi nåede det ikke, men jeg tænker at det kunne være sjovt at besøge det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er bare så fine – Jeg ville virkelig også gerne eje den til venstre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, jeg faldt også over dem, især den til venstre 🙂 den anden er en klassiker i snit så jeg tænkte den ryger squ med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw hvor er de flotte Chau. Glæder mig allerede til at se dem i aktion – især favoritten til venstre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, synes også de ser skønne ud. Kan ikke få nok af striber. Den til venstre er også klart favoritten hos mig. Men den anden er en klassiker, så tror også den vil være helt skøn 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh de er vildt flotte begge to 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak, nu har jeg modtaget dem og de er skønne ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Hvis du overvejer at sælge den til venstre er jeg interesseret…. Jeg kan ikke opdrive den nogen steder 🙁 og er så vild med den.
   Mvh. Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Mette,
   jeg har svaret dig på mail 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg har sendt dig en mail på din forespørgsel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In The Basics