Mikser du?

The Little Blue Jacket

quiltet jakke og tacy boots / isabel marant, denim nederdel / hm

Det var et glædelig gensyn at finde den lille blå quiltet jakke i skabet. Så den røg på med det samme, og igen slår det mig at den er så fiiin. Den har jeg brugt flittigt her i påsken. Jeg er en samler, når det gælder små jakker. Har ikke tal på hvor mange jeg med årene har fået skrabet sammen. Men jeg elsker hver og en af dem, for de er alle hver især forskellige, men alligevel meget ens. For de giver mig altid følelsen af at være velklædt og kan gå til møder i dem alle, for de giver mig alle en afslappet good feeling. Har du en ynglings beklædning som du aldrig bliver træt af?

1000 tak fordi I læser med <3 håber I nyder påsken. Jeg vil sætte stor pris på hvis I klikkede her forbi og gav Jeres mening. Tak 🙂

SignaturChau

6 Kommentarer

 • johannes

  “Little beautiful princess”? du er altid fin, på dine billeder, Chau. Lidt mere spræl, ville dog ikke gøre dem dårligere. Jeg er på ingen måde fotogen, men de billeder, hvor du ses sammen med el-bil på arbejdet eller hvor du er hos frisør, får virkelig det bedste frem. Du ser bare super skarp ud som ACTION GIRL!! hi hi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ha ha 🙂 måske er jeg bare ikke nogen Action Girl. Men tak for det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh, den er også bare så fin den jakke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fin jakke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mikser du?