I nye læderbasser

Bedste påskeferie køb

stribet kjole / købt i kroatien, taske / deichmann, sandaler / crocs, solbriler / ralph lauren

Jeg fik shoppet lidt i min påskeferie, hvor vi var et smut i Kroatien, Venedig og Garda søen. (Se evt. billeder på instagram 😉 ) Jeg fik bl.a. denne kjole med hjem fra Kroatien. Den virkede ikke af noget da jeg så den på stangen, men da jeg fik den på var det bare “Ja, den er god” kender I ikke også den der følelse…jaaa….den skal nok blive fin. Og det er den, for jeg har brugt den rigtigt meget i betragtning af den er forholdsvis ny. Den er super elastisk og derfor også bare nice at have på. Også er den med striber, lille hætte bagtil, lommer og billig. So what not to like? Normalt er jeg ikke so meget til at gøre spontan køb på ferier, for det ender altid med at være en nitte. Tit bliver man revet med på ferier også kommer man hjem med noget hvor man tænker “hvad skete der lige der??” Kender I ikke det at man kommer hjem med noget som man tænker, det bliver fedt at have? og blive slemt skuffet? Jeg har… utallige gange 😉

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I nye læderbasser