Mit nye sæt fra Bilka

Essie Neon Collection 2014

Essie Neon Collection 2014

For ikke så længe siden kom jeg hjem til denne fantastiske samling af lækre neon farver til neglene. De er selvfølgelig fra Essie neon collection 2014. Jubelen ville ikke ende tage. Jeg er vild med farverne. Synes i det hele taget at Essie er super kreative med deres nuancer og ikke mindst navnene de giver lakkene. Det er også sjovt samtidigt. Jeg er ikke den store tilhænger af tøj i neonfarver (dog undtaget når det er sporttøj så sniger der lidt ind der) jeg elsker neon farver i små doser i form af et tørklæde eller som her til neglene. De lyser op og for mig betyder det også at der  ersommer og sol på vej. Og vi kan jo ikke komme udenom at det er lige om hjørnet, selvom det er svært at forestille sig med alt det regn vi har fået den sidste stykke tid.

Too Taboo er en CERISE rød neon farve, som må være hovedpersonen bag denne kollektion. Den er nemlig afbilledet på æsken og er den gennemgående farve. Virkelig modig farve som jeg personlig synes vil være super cool til et sommer hvidt sæt. Måske et crispy hvidt jakkesæt, være modig ligesom farven.

Chills & Thrills, er en blå nuance med en anelse lilla over sig ved et lag. Et lag mere så er den blå. Den er super cool og fin til mange outfit. Jeg havde den på en dag med hvid t-shirt og jeans. Den holder sig fint ved 2 lag.

I´m addicted er turkis blå nuance. Den er så fin og jeg er fan og I´m addicted.

Jeg går ikke alle farver igennem. men min personlige favorit er Serial Shopper (nr. 5), navnet passer også ret godt til mig 🙂 den er i den fineste koral farvet nuance. Den er jeg sikker på vil være super skønt når man har fået lidt farve længere henne på sommeren. Farven vækker også minder fra dengang Chanels Orange Fizz var udsolgt alle steder. Husker I hypen?

Alle farver skal have 2 gange lak for at få den dybe klare neonfarve. Jeg prøvede en farve på hver finger en dag fordi jeg ikke kunne vente 😉 Serial shopper er dog ikke på for den havde jeg på tidligere på alle fingre. Så nu var det de andres tur 🙂

Hav en dejlig st. bededagsferie alle sammen!

Følg evt. på instagram hvor jeg opdaterer løbende med snapshot fra min hverdag. Senere i dag er jeg at finde hos Klix Kommunikation.
Find mig på instagram: chauthetiger

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Trine

  Hvor har du fået fat i de fantastike lakker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   De er nemlig helt fantastiske. Det er et pressekit, så det kan desværre ikke købes samlet. Men alle farverne er kommet ud i butikkerne 🙂

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye sæt fra Bilka