Essie Neon Collection 2014

FARVER

kjole / cos, bælte / paul smith, sandaler / crocs

Sikke dejlig vejr det er blevet igen. Fortsæt med det kære sol. Vi elsker dig for det 🙂 og vi trænger til sol og varme. I dag har jeg nydt det gode vejr med en frokost date med en veninde i det fri. Ahh..det er altså skøn. Har du ikke været ude i det, kan jeg kun sige…kom ud og nyd det skønne vejr!

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Anne Schmidt - WhatWhenWhere

  Jeg er da for VILD med det look! Hvor er det bare mega cool og samtidigt meget fint og feminint!
  Jeg ELSKER COS og hvor den kjole også bare sidder godt på dig.

  WOW!

  Kæmpe kram,
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   åh..det er jeg så glad for at høre at du kan lide det.

   Tak søde dame 🙂

   også kram herfra,
   Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie Neon Collection 2014