White Summer

I nye læderbasser

t-shirt / cos, læderbukser / hm trend, ruskind stilet / by malene birger

Jeg ved det, det er ikke lige vejret i dag at tage et par læderbukser på. Men det var faktisk i sidste uge hvor det ikke var så varmt at jeg besluttede at hive mine nye læderbasser på. Jeg har længe spejdet efter de perfekte læderbukser, ikke gemasher. Og igen er det H&M Trend som løber med æren at lave de flotteste og som passer til mine “former” De sidder lige som jeg vil have det. Ikke nok med det er kvaliteten super lækkert, de er super bløde og smyger sig til kroppen. Jeg har flere læder bukser fra H&M og de har alle været en success. Ikke nok med det så er prisen altså også i top. Hvor man i mange andre mærker snildt kan kaste et par tusind efter et par læderbasser, så holder H&M sig lige under. De her kostede kr. 1800,- men med en rabatkode kom de ned på ca. 1300,- hvilket jeg synes er en hel fin pris for sådan et par.  Jeg har købt dem en nummer mindre end jeg plejer at bruge fordi læder har en tendens til at give sig efter brug. Mine læderbukser fra Isabel Marant måtte jeg sælge fordi de desværre blev for store. æv, for de var simpelthen også så fine. Det skal helst være så de er næsten umulig at få på også lige knappes. Sådan var det med disse, men blot efter en time så blev de perfekte. Det er ligesom når du køber skinny jeans, de skal sidde ultra stram for at undgå “lommer” i bagdelen og i siden 😀 De er desværre udsolgt på H&M, men jeg tror de kommer igen. Så hold øje derinde.

I weekenden har vi igen været ude og føjte. Stakkels JP, han får slet ikke set sine forældre i weekenden 🙁 ej, han hygger sig vildt meget med onkel og bedsteforældre, mens hans forældre giver den gas 😉 Han var i biffen og blev forkælet med god mad og maks. hygge. Så jeg har ikke dårlig samvittighed (endnu) det er 2. weekend i træk han bliver passet ude og det sker igen denne weekend. Vi er så heldige at blive inviteret til fester. I weekenden var vi i Fredericia og Treldenæs til sølvbryllup. Fantastisk fest med god mad, vino, liveband og dans til kl. 4 om morgenen. Se billeder fra dagen på instagram hvis du lyster 😉 du kan finde mig derinde chauthetiger.

Jeg tænker at der snart kommer en Give Away… er I on på den piger? 🙂 Nu skal jeg hjem og lave snobrød dej, jeg ved JP elsker at lave snobrød over bål. Så det skal vi lave i aften. Kan I have det dejlig alle skønne mennesker!

SignaturChau

8 Kommentarer

 • Det er den model jeg har haft også, og de er nemlig superlækre! Anbefaler dem til alle, der er på jagt efter læderbukser 🙂 Måtte dog sælge mine, da de blev for store, men så fandt jeg et par fra Inwear stort set magen til, som passer mig perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   De er nemlig super lækre. Jeg anbefaler også læsere og veninder H&M læderbukser. De er gode i snit og kvalitet 🙂
   Fedt du fandt et andet par som passer dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du altså bare fin ud Chau 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du sej ud i din nye læderbukser. Virkelig cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem har jeg også… og helt enig – de er virkelig lækre…
  Jeh ville faktisk ønske, at jeg havde taget læderbukser på i dag… for pyhh der er da koldt, når man ikke lige er i læ 🙂
  Fedt med snobrød… det elsker mine drenge også… og ja, man kan da sagten lige bikse en portion sammen om aftenen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Kære Lise, hvorfor misser jeg altid dine fine kommentarer??
   Bukserne er også super fine.
   KNUS,

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White Summer