Søndagstips - Alternativ til Acne Raya Cardigan

Min debut med Rejsekortet gik til…

Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg er en rigtig københavner pige, til trods for vi flyttede ud i forstaden, da vi ventede vores søn. Jeg elsker København, for dens mange muligheder, oaser, gode spisesteder, museer, caféer, butikkerne, stemningen, vandet og ikke mindst de smukke bygninger byen har. Jeg er ofte i København for at mødes med veninder, til events, på hygge ture med manden og familien, brunch, shopping, Tivoli, mm. Når jeg skal til alle de her dejlige ting, så tager jeg konsekvent toget eller bussen, det er mest bekvemt for mig/os. Så skal jeg ikke tænke på at finde en p-plads til bilen og sætte mønter i, ofte passer det heller ikke lige med tiden og man skal tilbage til parkometeret for at smide flere mønter i. Jeg skal heller ikke tilbage for at hente bilen og ja, så kan der jo ryge et glas ned uden at man skal tænke på procenten. Ofte sker det at JP og jeg mødes med manden i København efter job.

I alle de år vi har boet ude i forstaden har jeg brugt klippekortet og klippet antal klip/zoner frem til den pågældende destination. Jeg er en klovn til at finde ud af det med antal zoner og klip (og det kan stadig være svært i nye områder) at finde frem til hvilke zoner til destinationen. Men nu langt om  længe har jeg fået mig et Rejsekort og det er min billet fremover når jeg skal afsted med tog, metro og bus. Det bliver så fedt at slippe for at huske klippekort, som let bliver nussede og tælle zoner fremover. Jeg fik mit rejsekort i torsdags og har næsten ikke kunne vente med at prøve det.

Så da JP var på hyttetur med sin spejdertrup i lørdag formiddag med overnatning, så manden og jeg vores snit til at tage ind til Torvehallerne ved Nørreport. Sådan lidt på en kærestetur. Vi elsker stedet fordi den rummer en bred variation af lækre butikker med lækre varer. Manden havde lyst til at forkæle mig med at stå for middagen, så jeg skulle bare læne mig tilbage og nyde det, det eneste jeg vidste var at det ville være noget med fisk. Hvis jeg skulle, kunne jeg sagtens leve af fisk og skaldyr hver dag og heldigvis er manden også lige så glad for fisk og skaldyr som mig. Uhh…jeg glædede mig. Vi elsker at gå rundt i Torvehallerne og nyde det flotte udvalg af lækre råvarer. Vi gjorde lige et pit stop forbi Le Petit og fik en Moritz der. Har I smagt den? Den er altså bare god.
Vi kom hjem med 6 stk. kniv muslinger, stenbiderrogn og grønt med hjem.

Turen til Torvehallerne og hjem var med Rejsekortet og det gik upåklageligt. Det eneste jeg skulle var at skanne kortet ved en af automaterne ved rejsens start og når rejsen slutter. Dvs. da vi steg på S-toget (check ind) og ved Vanløse station skiftede vi til Metroen (check ind igen) og slut destination Nørreport (check ud) Her fik jeg at vide hvad rejsen i det hele kostede og hvad min saldo efterfølgende blev. Smart. Husk altid at checke ud ved rejsens endelig destination ellers får man en bøde. Jeg er sikker på at det bliver et hit hos mig for det er nemt og kan ikke forstå hvorfor jeg ikke har fået det før. Det koster ikke noget ved oprettelse, blot skal man indbetale min. kr. 100,- ved bestilling. Læs mere om rejsekortet her. Indtil videre er jeg fan og kan ikke forstå jeg ikke har fået det før 🙂 men bedre sent end aldrig.

Nedenunder det færdige resultat kreeret af manden og af de lækre sager vi kom hjem med fra Torvehallerne.
Forretten bestod af 3 stk. kniv muslinger (de største og mest kødfulde jeg har set) i en marinade af: rasp, olie, presset hvidløg, persille. Jeg har før smagt kniv musling, men hans version var det vildeste jeg har smagt. FANTASTISK! Det var ren nydelse!
Herefter fik jeg hvide asparges med hjemmerørt dressing og stenbiderrogn.
Efterfølgende var det stenbiderrogn med det hele til.
Det jeg bidrog med til middagen var rabarber crumble med is til. Manden lavede en spitzer med Egekilde fruit, som smagte fantastisk. Vi fik begge en lille fjer på og hold op vi fik en fest ham og jeg alene. Melodi Grand Prix har aldrig været sjovere 😀

Indlægget er sponsoreret, men holdningerne mine egne.

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Er misundelig på din fine LV taske <3

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg er også meget glad for den. En tro følgesvend.

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en hyggelig tur, I havde 🙂 Jeg er så glad for mit rejsekort og bruger det meget flittigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det var rigtigt hyggeligt. Det er bare om at udnytte mulighederne når man kan komme til det 😉
   jeg tror også jeg bliver glad for det. Det lover i hvertfald godt indtil videre.

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagstips - Alternativ til Acne Raya Cardigan