Bedste påskeferie køb

Nye briller fra Louis Nielsen

Måske er der nogen af Jer som har bemærket at jeg nogle gange har briller på i mine billeder. Det skyldes simpelthen at uden dem så er jeg blind som en muldvarp, altså virkelig så er jeg det man kalder for syns besværet. Så enten er det med briller eller linser. For noget skal jeg have på ellers er jeg ret farlig i trafikken. Jeg har længe gået og ville have et par nye briller, faktisk dem jeg har er mere end 10 år gammel. Glassene er virkelig slidte og ridsede, at min optiker sagde, man kan næsten ikke kunne se mine øjne. Min familie og veninder synes det er sjovt med mig og mine briller, for mit tøj, tasker og sko skifter jeg ud som andre skifter underbukser, men nææ nej. Det er andre sager når det gælder mine briller 😀 Grunden til dette er at jeg har enorm svært ved at finde et par som passer til mit ansigt og høje kindben. Jeg har været vidt omkring efter de helt rigtige, men forgæves. Men for et stykke tid siden var jeg hos Klixkommunikation og fandt langt om længe et par måske 2 jeg vældig godt kunne lide og de passede mig. Faktisk de 2 briller jeg har på billedet. Juhuu… så jeg måtte forbi min Louis Nielsen i Ballerup Centeret og tjekke dem ud. Jeg siger “min” Louis Nielsen, det er fordi jeg har været kunde der i en årrække og føler lidt at den er min 🙂

De er altid søde derinde til at hjælpe, når jeg har brug for nyt til mine øjne. Jeg er linse abonnent hos dem og har været tilfreds med mit abonnement gennem mange år. Det er nemt at skifte til andre typer, hvis man vil prøve nyt. Jeg fik mine linser opgraderet til silikone linser da jeg hørte de indeholder mere vand og derfor giver mine øjne bedre ilt tilstrømning. Mine øjne bliver ikke længere tørre hen af eftermiddagen. Jeg har også fået nye solbriller for nylig. De kostede nemlig ikke mere end 150,- . Det gode tilbud fik jeg fordi jeg er linseabonnement, det er værd at tage med synes jeg.

Jeg fik en aftale med min optiker Peter som arbejder for Louis Nielsen for at prøve brillerne og samtidigt få målt min styrke. Det tror jeg var tiltrængt efter mere end 10 år, men mit syn har ikke ændret sig i de år. Fedt. Valget blev den sorte brille på det første billede for jeg tænker den går til det meste. Den er også en fin detalje på den, for der er en blå kant inderst som skaber lidt kontrast. Den hedder Tameke og der gik ikke mere end 4 dage så fik jeg en sms om at de var klar til afhentning. Woop woop… jeg er super glade for dem …. endelig et par som jeg kan tillade mig at vise offentligt og nogen man kan se mine øjne 😀 STOR tak til Peter, som gav en super venlig og kvalificeret service!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste påskeferie køb