Vinder af McDonalds Smoothie Give-away

White Summer

nederdel / hm trend, stiletter / gianvito rossi, taske /deichmann (gave), bælte / zara

Det skønne vejr opfordrer til at have hvidt på 🙂 det synes jeg. Jeg elsker hvidt i hvidt om sommeren. Toppen er ny og et af købene fra vores fantastiske tur i Lund og Malmø min mand og jeg var på her på st. bededagsferie. Vi var der sammen med et af vores vennepar. Se på Instagram hvor jeg har taget glimt af hotellet, Lund og mad. Vejret var heldig så fint og det kunne ikke være bedre timet ovenpå alt det regn vi fik i sidste uge. Toppen er faktisk ret gennemsigtig, men den er så fin og florlet, at min veninde og jeg begge købte den.

Min nye taske er fra Deichmann og jeg er simpelthen så glad for den. Den har den perfekte størrelse, rummelig uden at blive for stor. Jeg har den i 2 nuancer, her er det den hvide/graphite grey jeg bære her. Selvom den er i plastic fantastic, så er den faktisk ret fin udført. Min kollega var hook siden i mandags og fik lov til at låne den med hjem, så nu har hun været inde og klikke den blå nuance hjem forleden og den landede på hendes bord i morges. Det var hurtig ekspedition. Nu er hun også blevet vild med denne her, så den skal hun også have 🙂 Vi elsker den er foret indenvendig med lyst foer så man kan finde sit grej hurtigt.

Nu skal vi afsted til sommerfest hos SFO og imorgen skal vi til sølvbryllup. Følg mig på instagram hvis du vil “med” 🙂 Hav en dejlig weekend!! <3

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af McDonalds Smoothie Give-away