New In // Blue Shirts

In blue Mood

skjorte og shorts / hm logg, læder sko / zara, silke tørklæde / dolce et gabbana

Et sommer outfit som jeg er sikker på kommer på rigtig mange gange. Skjorten er en af dem jeg viste i sidste indlæg. Shorts er nye også fra H&M LOGG. De er virkelig dejlige at have på, så jeg overvejer kraftigt at købe et andet par i en anden farve. Det er en klassisk model og den er perfekt til hverdag og job, og stadig moderne mange år frem.
Bæltet jeg har på er faktisk et køb fra Kroatien, købt under påskeferien, så forholdsvis også nyt. Kan huske jeg blev lidt fascineret/forelsket i det, da jeg fandt det, fordi kontrasten i bæltet spiller så fint. Det marine blå læder sat sammen med et rem knyttet med marine og lilla farve. Lidt diskret, ligesom Paul Smith ville have gjort det. Jeg har ikke rigtigt fået det brugt, men det passer som fod i hose her i det her bukser 😉
Sættet blev lidt preppy og det er stilen som jeg foretrækker i øjeblikket. Det skal helst være enkel og preppy like 😀

 

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Blue Shirts