Vila og 40 år

Neutral Give-away

Det er ved at være et stykke tid siden jeg var til event hos Neutral, hvor de i samarbejde med Astma Allergi danmark, fortalte om vigtigheden i at dosere rigtigt når man vasker og hvordan man undgår parfume allergi. Jeg var selv meget interesseret i at høre om de nye tiltag de har gjort i forbindelse med deres produkter, men også hvilke tanker de har gjort i forhold til miljøet. Jeg er selv tilhænger af produkter som skåner hud og miljø. Vores dreng lider til tider desværre af let hudeksem på knæ og albuer, så jeg vælger med omhu hvilke vaskemiddel vi bruger hjemme. Vi er gode til at holde eksem nede ved at vælge de rigtige produkter, for blot et par år siden så det virkelig slemt ud. Han er ikke længere så slemt medtaget mere, om det skyldes vaskemiddel eller cremen han bliver smurt med, skal jeg ikke kunne sige. Vi tager bare vores forholdsregler når vi kan.

Det var en hyggelig lille skare som blev forkælet med lækre sandwich og yoghurt fra The Yoghurt Shop, boblevand og frugt. Imens hørte vi en masse om Neutrals produkter. Deres vaskekapsler, som vi også bruger hjemme er kommet i en mere komprimeret og koncenteret udgave. Det kan vi lide. Men der er også sket en udvikling i den gode gammeldags vaskepulver. Jeg fandt også ud af hvor vigtigt det er, at man får doseret den rigtige mængde vaskepulver når man vasker. Der er sikkert mange (incl. mig selv) som doserer forkert, det er både dyrt for pengepungen og skadeligt for miljøet. Selv er jeg stor fan af Neutrals kapsler for det er let, enkelt og hurtigt. Læs her hvordan man kan blive bedre til maskinvask Neutrals hjemmeside lige her.

Jeg kom hjem med en pose af det komprimerede vaskemiddel og fik samtidigt lov til at udlodde en sådan pose til en af mine læsere.
Derfor kan du i vinde en lignende goodiebag jeg fik med hjem, som indeholder forskellige Neutral produkter, vaskepulver/vaskemiddel som du kan prøve på egen krop 🙂

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg, samt følge mig på bloglovin og like dette indlæg på facebook ♥
Du er også velkommen til at følge mig på Instagram: chauthetiger

Læg en kommentar her, gerne med et par tanker hvad du gør for forebyggelse af allergi. Men det er ikke et krav for at deltage 🙂 jeg trækker en vinder 4. juli.

SignaturChau

28 Kommentarer

 • Jeg er meget allergisk overfor alt mulig mærkeligt, så jeg går helst efter de gode produkter som er allergitestet osv 🙂 Lækker konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg går selv meget op i at bruge allergivenlige produkter (shampoo, bodyshampoo, cremer, håndsæbe, vaskemiddel) – gerne svanemærket og uden parfume etc. Denne pakke ville jo være helt ideel for mit vedkommende, super lækkert, jeg krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia C Andersen

  Jeg undgår parfume, i så stor stil som muligt, især når det gælder min søn.
  Mia C A / aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg undgår parfume og parabener osv. så meget jeg nu kan. Og så køber jeg meget økologi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anya

  Skøn præmie !

  Jeg undgår helst parfume i alle mine produkter,hvis det er muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise posgaard Larsen

  Jeg gør ikke noget særligt for miljøet. Bruger bare almindelig flydende vaskemiddel af de gode basis-produkter. Intet fancy 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  F.eks. ved at bruge Neutrals produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kan godt bruge, der er vigtigt for mig siden jeg har fået lille A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Lynggaard

  Jeg tænker ikke forfærdeligt meget over om mine produkter er allergivenlige, men jeg køber oftest neutral eller andre produkter som har svanemærket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene

  For sent med forebyggelse, da jeg allerede HAR parfumeallergi.
  Så undgår AL parfume i produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil meget gerne deltage.
  Hvis jeg vandt, så ville jeg dele præmien med min mor, da min lillesøsters hud er meget overfølsom, så der er kun bestemte håndsæber, cremer osv, at hun kan tåle.
  Så det ville være lækkert at vinde denne fine præmie(:

  http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Lige noget for mig og mine unger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er begyndt at skifte næsten alle mine produkter ud med neutrale og parfume frie alternativer, efter jeg har udviklet en smule parfumeallergi 🙂 Det er vigtigt at passe på sin hud, helbred og på miljøet.
  Så det ville være super herligt at vinde lidt miljø venlig vaskemiddel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Det er lige mit mærke og kvalitet – jeg deltager gerne !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Jeg tænker meget over at børnene ikke skal fyldes med kemikalier og parfume på huden , så ville være dejligt a vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg er selv allergiker, dog ikke overfor parfume, men jeg forsøger at undgå parfume hvis muligt, da det ville være SÅ ærgerligt at få allergi fordi man ikke havde tænkt sig om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  deltager og x fingre
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nina

  Jeg prøver og undgå at sprøjte perfume på selve huden :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg er blevet utroligt bevist om astma og allergi efter at jeg fik konstateret astma dagen før jeg fandt ud af, at jeg var gravid og siden min lille dreng fik konstateret astmatisk bronkitis. Jeg har hele graviditeten og efter tænkt meget over hvad han bliver udsat for, men endnu mere efter, at han fik konstateret astmatisk bronkitis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg vasker altid i uparfumeret, astma-allergi mærket vaskemiddel. Jeg tilsætter også altid en spiseskefuld eddike i rummet til skyllemiddel. Det neutraliserer evt. sæberester, så huden slet ikke bliver irriteret.
  Derudover er parfume generelt blevet en by i Rusland, efter jeg har fået min søn. Vores rengøringsmidler er skåret ned til et minimum, og de er allesammen astma-allergi mærkede. Og faktisk bruger jeg citroner og eddike til det meste 🙂

  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Efter jeg blev gravid er alt i hjemmet (ink. vaskepulver, shampoo, opvaskemiddel, håndsæbe og andre rengøringsmidler), skiftet ud med parfumefri og gerne astma-allergi/svanemærkede produkter 🙂 .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger sjældent parfumerede produkter, om bruger kun parfume når jeg skal noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Jeg er med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deltager gerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Lige en giveaway for en allergisjæl som jeg! Jeg bruger neutralprodukter, undgår parfume, lufter ud dagligt og skifter ofte sengetøj, for at undgå at børnene får raget allergiskavanken til sig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neutral er det eneste, vi bruger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Vasker altid i parfumefrit vaskepulver og bruger svanemærkede produkter til mine børn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Gør ikke noget specielt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vila og 40 år