Neutral Give-away

Preppy Look

skjorte og capri shorts /hm , bælte / hilfiger (lånt af manden) , loafers / topshop

Indlægget her skulle være udgivet i lørdags på min fødselsdag 🙂 Så det kommer her: Preppy look på en sommerdag, hvor solen ikke kunne bestemme sig. På billederne kan man nemt se hvornår solen tittede frem fra en sky eller ej, for der er forskellig lys nuancer på billederne. Det hele sker på blot 2 min. æv at sommeren er så ustadig pt. jeg trænger til sol og varme.
Jeg er super glad for min nye skjorte fra H&M, den er perfekt i sommervarmen og på job. Også elsker jeg at den nemt kan skabe et preppy look. Den er nem at style med, elsker dens lyseblå let gennemsigtige stof og det casual look den har. Den har manglet i min garderobe, så klart en summer musthave hvis I spørger mig 😉 også er den tilmed budgetvenlig. I like…

Shorts er nye og dem har jeg manglet i garderoben. Jeg har længe gerne ville have et par shorts som jeg også kan bruge på jobbet. De måtte ikke være for korte og ej heller for detaljeret. De skal være enkle og ikke have for mange dikkedarer, så de er fine og klassiske i snit. De eneste de har af detaljer er guldlynlåse på begge lommer bagtil. Jeg valgte et preppy look ved hjælp af mandens bælte og læder loafers.

Personligt håber jeg pt. at jeg får mere energi og overskud til det sjove, bl.a. at blogge her med Jer. Min arbejdssituation er uændret og der er fortsat fuld knald på, hvilket er dejligt, men det betyder også at jeg er bustet når jeg er hjemme. Der har også været mange arrangementer på privat fronten, så tiden er knap hvor jeg har tid og ikke mindst energi til at sidde bag en skærm. Det er mega træls at energien ikke er der 🙁 jeg er også ved at blive gammel ;-), nej, jeg håber virkelig at det vender og lyst og energi vender tilbage. I mellemtiden håber jeg at I alle nyder sommeren derude og god ferie hvis du er en af de heldige som har sommerferie ligesom skolebørnene.

Husk I kan stadig nå at deltage i min Neutral Give-away lige her.

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Forsinket tillykke søde… 🙂
  Og puhh, hvor jeg godt kan genkende det… juni måned er altid fuldt booket op hos mig også… men heldigvis har jeg snart sommerferie.
  Dine shorts er for øvrigt rigtig flotte til dig og fedt stylet med skjorten og bæltet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde du! Det er helt crazy som juni er fløjet afsted og børnene har sommerferie. Tiden.. den er bare pludselig væk.
   Jeg er glad for du kan lide min styling…enkelt og casual 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neutral Give-away