Y.A.S

Vila og 40 år

blonde top og nederdel / vila, ruskind stiletter / bymalenebirger, halssmykke / evita peroni

Nu har jeg sort på sort på igen. Det var dejligt at læse at I kan lide det helt sorte look. Det kan også selv lide, selvom jeg også i høj grad også elsker farver og mønstre. Her er jeg i en ny top og nederdel, begge fra Vila. Toppen er en god basis top, og lækker i let elastik blonde. Den er med peblum hvilket jeg godt kan lide, for det giver mig lidt kvindelig former. Min kropsbygning er nemlig ret drenget, sådan lige op. Til gengæld har jeg attributter (ha ha ) men jeg klager ikke, sådan er jeg skabt og det er med at få det bedste ud af det. Det nytter heller ikke noget det andet 😉 toppen er fin for den er nem at dresse op med et smykke som her til festlige lejligheder eller så kan den bruges under en blazerjakker. Det hører til sjældenhederne at jeg køber noget hos VILA, men der er da røget hele 4 sager hjem derfra i den senere tid. Der har været en årrække hvor jeg gik ind og ud igen tomhændet, så man må sige de har klart oppet sig med tiden. Jeg må holde lidt øje med VILA for fremtiden og se om de igen gemmer på lækre sager jeg ikke kan leve uden.

Min hverdag flyver afsted, for der er meget travlt på jobbet, til tider alt for meget. Jeg klarer stadig at have alle bolde i luften, selvom jeg føler mister overblikket i ny og næ. Men jeg er heldigvis god til at lave systemer og få det på track igen. Derfor hviler min blog også mere i ro end den plejer, for der er meget at se til både job og privat. Privat har jeg været til bryllup i weekenden og jeg fylder selv 40 lige om lidt. Faktisk på lørdag. Det er vildt at jeg fylder 40!! Jeg har ikke noget problem eller stresser over det, men det er vildt som tiden er fløjet afsted på mange måder. Dagen skal nydes med gamle veninder (ikke gamle, men venskaber gennem en årrække), nye veninder og svigerinder, som alle er inviteret til brunch i København, senere på dagen skal jeg og spise med resten af familien. Det er perfekt timet at jeg bliver 40 på lørdag 😀

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Sjovt, jeg er også all black på bloggen i dag – det fungerer bare 🙂 Lækkert sæt. Toppen er virkelig god. Og jeg kan altid finde noget i Vila. Stort tillykke med den snarlige fødselsdag 🙂 Glæder mig til snart at se dig igen. Det er ikke sådan, når der er så travlt. Vi har også meget at lave. Men det er jo bedre end at lukke butikken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Sort holder altid 🙂 jeg har længe gået en lang bue om Vila fordi jeg ikke kan finde noget, men her på det sidste er jeg altså bare mere hook. Jeg fik jo også et Vila gavekort på min fødselsdag som jeg glæder mig til at bruge. Tak fordi du er der … <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt lækkert outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Y.A.S