In blue Mood

Y.A.S

top og cardigan /yas, skinny læderbukser / hm trend, stiletter / bymalenebirger

Min cardigan minder meget om min Acne Raya Cardigan. I hvert fald i modellen, men mindre blød og elastisk i forhold til Raya. Den koster altså også under det halve i nypris. Min er dog købt på udsalg for en lille måneds tid siden sammen med peblum toppen. Begge var sat ned med 70% så er det altså lidt sjovere at online shoppe, synes jeg også gør det ikke noget at den ikke er nær så blød som Raya. Begge er af mærket Y.A. S. som jeg ikke har stiftet bekendskab til tidligere, men det er ikke sidste gang jeg lige kigger mig derinde igen. Cardigan købte jeg i 2 nuancer, sort og grå og de er perfekte for mig at få lidt længde. Jeg er ikke så god til trench coat stilen/længden, selvom jeg ville ønske jeg var det, for kan godt lide at style med længden. Men det virker bare ikke for mig, så er en lang cardigan mere klædeligt på mig.

I morgen skal vi til bryllup og mine forældre har tilbudt at passe sønnike og fætter, så vi voksne kan komme til fest og giv den gas 😀 JP glæder sig vildt meget at de skal hygge og passes af mine forældre. Til brylluppet skal jeg have denne kjole på. Det har været svært at finde en kjole, men valget faldt for denne grønne sag. Fordi den har en fin længde tjek, blonde tjek, flot grøn farve tjek, snittet er flot tjek, dejlig at have på tjek. Ja, så blev det altså den 🙂

Hav en dejlig weekend alle sammen!

Vil du med til “glo” bryllup i morgen, så følg mig på insta chauthetiger 

SignaturChau

10 Kommentarer

 • Superfint outfit! Elsker at det er sort i sort men mikset af forskellige materialer, så det ikke bliver kedeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde 🙂 ja, jeg kan også lide at mikse materialer så der kommer lidt forskellig struktur og ikke bliver kedeligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et cool outfit:-)
  Jeg er vild med det:-)
  Jeg ville sjovt nok ønske, at jeg kunne de lange cardigans. Men jeg føler at jeg forsvinder til trods for en gens højde!!!
  Jeg glæder mig til at se dig i den grønne kjole:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Taaak 😀 jeg er glad for du kan lide det. Selvom det er sort og ikke så farve- og mønsterrigt 😉
   Jeg kender godt det med lange sager, men med cardigan går det lige for mig.
   Har du set mig at jeg har postet mig i den grønne kjole fra Ganni ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det outfit er altså bare perfekt til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt lækkert outfit Chau. Har sagt det før, men du ser simpelthen så cool og lækker ud i et helt sort outfit!
  Og skønt med shopping til 70%, så er der altså noget ved det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg blev så glad for din kommentar og ja det er ikke første gang du synes at sort i sort klæder mig.
   Elsker at shoppe til 70% for så er det bare meget sjovere og godt for pengepungen.
   Jeg har forresten solgt den grå mohair cardigan fra H&M, synes ikke den rigtigt klædte mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor klæder det dig godt… virkeligt fint… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In blue Mood